Juventus mi je najdraži talijanski klub,ali nisam bas neki ljubitelj talijanskog nogometa.
Odlicno sad nas je dvoje, jos 300 iducih postova i mozda se nadje jos jedan...
YOU'LL NEVER WALK ALONE
When you walk through a storm
hold your head up high
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm is a golden sky
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
to mi je san otić na Anfield i na Kop-u pjevat YNWA, ide ko samnom kad neke pare skupim???
LIVERPOOL, LIVERPOOL, LIVERPOOL!!!
Samo da napomenem talijani mi se GADE!!!! pfuj!!! A najgadniji klub od svih JUVENTUS!!!!
Whatever, samo jadan si ako tako razmisljas, ja npr. uopce ne volim Liverpool, al to nije razlog da ga ponizavam, al vidim ima nas svakakvih...
Gle to je moje mišljenje, gadi mi se njihov način igre, a siguran sam da nisam ponizio Juventus time što sam rekao da je to meni najgadniji klub, boli njih rac kaj ja mislim....
Arsenal na prvom mjestu i Dinamo kod nas, al više iz navike jer ova mafijaška liga nije vrijedna praćenja.
LIVERPOOL, LIVERPOOL, LIVERPOOL!

Nebi se žalio ni da odem na New Anfield, tam bu napravili Kop kao temelj stadiona, sve kreće iz njega i akustika je napravljena tak da se s Kopa zvuk širi po stadionu, prebolesno. Briem da bi umro sretan da me ube odmah nakon tekme.
Domaci:nijedan!They all sux! xD
Strani:Real Madrid
^
l
l
l
l
l
epic suxz , bez uvrede naravno, al real madrid ne mogu probaviti
Kako me živcira kad netko kaže Navijam za npr.Arsenal,ali MRZIM Liverpool....onak,šta nemreš reć šta voliš,a to šta ti se gadi zadrži za sebe. Tema ionako nije o tome KOJI KLUB MRZITE već ZA KOJI KLUB NAVIJATE.
Dinamo! Dinamo!
(naravno repka kad su prvenstva )
Rijeka i Man United.
ni za koji domaći, ni za koji strani...
...hate football...
Man United
FK ŽELJEZNIČAR
Samo da napomenem talijani mi se GADE!!!! pfuj!!!
A neeeee zašto žuti karton..... baš je ružan tam sastrane ispod nicka.... da sam znao da bum dobio žuti za to nebi niš ni napiso, a fakat se trudim da me ne banaju i onda zbog gluposti dobim žuti...
P.S. nisam nigdje naveo da mrzim Juve, samo da mi se gadi njihova igra, a ako je topic namijenjen nabrajanju klubova onda to baš i nema smisla, na forumu bi se trebalo nešto raspravljat, a ako nekog zanima kolko ljudi voli neki klub nek napravi anketu... po ovom kriteriju bi se i natan13 trebao opomenut jer je reko da svi naši klubovi suxaju , sve mi ovo miriše na sukob interesa (mod voli Juve). Naravno šala, ne ozbiljno shvatit...
Hajduk je daleko najjači
za Hajduk ali ako je bilo koji drugi domaći klub u ligi prvaka ili u kupu uefa navijam za njega. za strane lige mi se fućka
Nekad davno za Barcelonu, gotovo da i ne stignem pratit nogomet tako da mi je svejedno tko kad igra. Jedino kad naši igraju (reprezentacija) za to imam vremena izvalit se u fotelju i navijat....
vidim da se NEKI od vas razume u nog.
ARSENAL!!!!
Niti jedan
ARSENAL, uz njega mi se sviđa Liverpool pa hoću otići bar jednom na Anfield, a i na White Hart Lane
Od domaćih za Dinamo, a od stranih za Chelsea...
Liverpool FC
Real Madrid
Dinamo i Liverpool
HNK Šibenik, a vani Tottenham
INTER!!!!!!!!, Hajduk, draga mi je i Barca