Koji auto vozite?

poruka: 335
|
čitano: 78.596
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Koji auto vozite?
Sum_of_all_fears kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Farbana je ponovno jel je bila saobračajka sa njom metalik srebrna ili kako več se zove...stari je reko da je 230ks da je prerađeno e sad dali je motor novi ili šta dalje neznam.

Ha-ha. Aj ne lupetaj više. Opet s*reš.

230ks može imat jedino uz drugi motor. Jedini motor koji ima do 230ks a za koji ne treba mijenjati podvozje (jer je ista platforma) je 1.8 quattro iz Audija TT. Quattro. A on ima 222ks Osmijeh. Opet modifikacije podvozja. Dakle, ako je auto bio u saobraćajki, bilo je jeftinije kupiti neki BMW nego ić popravljat, farbat i mijenjat motor na tom škartu. Nitko sa 3 čiste u glavi nebi išao popravljat tu olupinu ako na raspolaganju ima toliko love.

Dakle, il nemate ni "Š" od te Škode ili imate "lupnutu" 1.6 8v koja BTW nema 90ks, nego 99ks Namigiva.

Sucker. Poljubac

Nije ništa strašno bilo....samo ga je debelo izgrebo a to je neka mini saobraćajka i tako da ga je ofarbo...ima kolege koje se bave autima....nesmijem više pričat.

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
17 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Škoda Octavia 2003 2002 orig 90ks prerađen motor...230ks ko avion ide 520.000km prešao registriran do 12/12/2010

Malac, ne seri kvake... Jedini motor od VW grupe s takvom snagom koji ima iste nosace je iz GTi-a. Al ti si opcenito po ovom forumu sam sebe ismijal i skocil u usta da je to sramotno. Ti vozis ? Jednog dana kada prestanes cuclat palac...

16 godina
protjeran
Batista kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Škoda Octavia 2003 2002 orig 90ks prerađen motor...230ks ko avion ide 520.000km prešao registriran do 12/12/2010

Malac, ne seri kvake... Jedini motor od VW grupe s takvom snagom koji ima iste nosace je iz GTi-a. Al ti si opcenito po ovom forumu sam sebe ismijal i skocil u usta da je to sramotno. Ti vozis ? Jednog dana kada prestanes cuclat palac...

Ja vozim skuter a stari vozi auto....i 230ks je.A sada odo gledat Žikine Dinastije.

16 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...

Ja vozim skuter a stari vozi auto....i 230ks je.A sada odo gledat Žikine Dinastije.

Ako već ima 230ks, slikaj (sa Iphoneom Smijeh, ma može čime god hoćeš) knjižicu od auta di se vidi snaga (jer je morao na tehnički nakon prepravljanja motora).

Kakvih 230ks... Bože Smijeh (mislim da čak niti Octavije presretači nemaju toliko)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
Koji auto vozite?

Koliko Octavia RS ima Ks?

There is no spoon.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 23:15 (VirtUoso).
16 godina
odjavljen
VirtUoso kaže...

To je 1.8 Turbo, 178 ks.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
odjavljen
Koji auto vozite?

Golf IV 1.9 TDI 90KS

17 godina
VirtUoso kaže...

RS Octavia dolazi s 2.0 TSi motorom, ovaj od 170 ks to je VRS - dizelska RS

17 godina
protjeran
Koji auto vozite?

.

Takvu istu. 1.5 GLX 80 KS.

Jesus Saves!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 23:26 (doxy).
16 godina
odjavljen
Batista kaže...

Od 2005. se proizvode benzinski TSi a od 2006. do 2008. dizelski RS (vRS). Tako bar wikipedia kaže -.-

Dakle, nemoguće da mato ima RS verziju Smijeh

17 godina
neaktivan
Koji auto vozite?

Mato narast ce ti nos koliko lazes...

There is no spoon.
15 godina
neaktivan
Koji auto vozite?

mato nema ni jedno ni drugo jer laže gdje zine em je bilo sa pcom govorio kako on sve to moze ic na high a kad se pitalo za slike tad se komp kupuje

mislim da si izgubio puno rep od forumasa

e i moj stari ima vw caravan dizel al neznam konje i mama chervolet aveo 70 konja? neznam -.-

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 23:32 (Sheeva).
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Batista kaže...

Od 2005. se proizvode benzinski TSi a od 2006. do 2008. dizelski RS (vRS). Tako bar wikipedia kaže -.-

Dakle, nemoguće da mato ima RS verziju Smijeh

Ma pusti njega, on bogec ni sam ne zna kaj ima... Sam sebe uvjeri u bedastocu koju izlije... Previse je bilo offtopica, modovi ce nas sprasit, idemo u nespavalice :)

16 godina
odjavljen
doxy kaže...

.

Kia Sephia!!!Smijeh Jel to godina 95', 96' ili 97' ?

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
17 godina
Koji auto vozite?

Audi A4, Škoda Fabia, Golf III, ponekad Octaviu, VW Passat karavan, Daihatsu Rocky terenac, Peugeot 206 - niti jedno nije moje... pola službena, a pola su po potrebi...Namigiva

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
neaktivan
Koji auto vozite?

Ja vam imam Ford T, prerada sa 250KS hahahha Smijeh

Sala naravno.. 

Moji starci imaju Mazdu 2 i Toyotu Rav4, koji ce brzo bit zamjenjen nekim Quasqaiem (ili kako se vec pise), ix35 ili nesto tako... 

A ja ovoga ljeta pokusavam zaradit za neki Peugeot 205 1.9 GTi, Suzuki Swift Gti... do nekih 15000kn... u 4 miseca bi moga doc do te svote... prosle godine sam za vozacki uspara, i komp je dijelom od tih para tako da nada umire zadnja Nevinašce

15 godina
Koji auto vozite?

Dijanu! Al samo kad DA! Cool

That which does not kill us makes us stronger
17 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
doxy kaže...

.

98.

Oš kupit? :D.

P.S.

Kupujem drugi (noviji) ... i nadam se da će bit uskoro.

Jesus Saves!
16 godina
odjavljen
doxy kaže...
vexx5555 kaže...
doxy kaže...

.

98.

Oš kupit? :D.

P.S.

Kupujem drugi (noviji) ... i nadam se da će bit uskoro.

Ne bih,ali hvala na ponudi. Stari ima prvi model iz 93'.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
16 godina
protjeran
Koji auto vozite?

Evo sada su 2 auta pito sam starog po pitanju toga šta je radio sa autom...reko je da je stavljan novi motor no nije reko iz kojeg auta...ali auto leti na auto putu...sad ču sve vidjet u utorak idemo u kumrovec pa če on meni pokazat šta može taj auto.

Škoda Octavia 2002g 5-ora vrata 2.0 benzinac

Renault 5 1995-1996g 3-oja vrata 1.1 benzinac(u ponedjeljak ili srijedu če stići auto)

16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Evo sada su 2 auta pito sam starog po pitanju toga šta je radio sa autom...reko je da je stavljan novi motor no nije reko iz kojeg auta...ali auto leti na auto putu...sad ču sve vidjet u utorak idemo u kumrovec pa če on meni pokazat šta može taj auto.

Renault 5 1995-1996g 3-oja vrata 1.1 benzinac(u ponedjeljak ili srijedu če stići auto)

Ta Skoda je tak jaka da vec i leti po autoputu Bogataš

Apple iPhone 3GS 16GB
16 godina
protjeran
lg-viewty kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Ta Skoda je tak jaka da vec i leti po autoputu Bogataš

Pa nisam mislio tako da leti ko ptica....to se sam tak kaže.

17 godina
protjeran
Koji auto vozite?

Haha...moj praktički i leti. 195 krajnja brzina ak je dobro gorivo. Nakon 140 (zbog loše aerodinamike i ovjesa) praktički pa lebdi. 

Jesus Saves!
17 godina
Koji auto vozite?

vozim ekonomično i pouzdano malo vozilo,sa što manje opreme i dodatnih troškova.

meni u mojoj glavi vozilo služi meni,a ne ja njemu,za prelazak od točke a do točke b.

pozdrav svima
16 godina
Koji auto vozite?

Stari vozi (a nekad i ja oko jaruna..) Toyotu Corollu Verso 2.2. 2007. godina, full oprema. 137 ks.

Kolko god je težak, auto leti ko zmaj..:P

Kod naše su stražnja stakla zatamnjena.. Kod naše su stražnja stakla zatamnjena..
Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
DamageHigh kaže...

Stari vozi (a nekad i ja oko jaruna..) Toyotu Corollu Verso 2.2. 2007. godina, full oprema. 137 ks.

Ima mijenjač u obliku palica iza volana ( kao maserati )?

Inače vozim fiat mareu 2001 god. 110 ks

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 21:17 (0verlord).
17 godina
0verlord kaže...
DamageHigh kaže...

Ko masserati ? :D To ti vecinom imaju noviji, nabildaniji auti... Primjerice VW-ov DSG, Audi- S tronic. Ma ima to vec sad vecina boljih automobila s boljim mjenjacem :)

15 godina
Batista kaže...
0verlord kaže...
DamageHigh kaže...

Ko masserati ? :D To ti vecinom imaju noviji, nabildaniji auti... Primjerice VW-ov DSG, Audi- S tronic. Ma ima to vec sad vecina boljih automobila s boljim mjenjacem :)

Da ali sam gledao katalog od nove corolle i ona to ima . E da pa vrtjela se i reklama na telki sa tim mjenjačem u novoj toyoti:D 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 21:30 (0verlord).
17 godina
Koji auto vozite?

Sve ovisi koji paket opreme uzmes.

15 godina
Batista kaže...

Sve ovisi koji paket opreme uzmes.

Znači ipak ima a !? Belji se pa zato ga i pitam, pošto je rekao da ima full opremu.... mnogi danas misle da je full oprema klima, alu felge, ektrični podizači stakla i daljinsko pa zato pitam.

EDIT: MRZIM SVOJU TIPKOVNICU! sorry na OT 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 21:33 (0verlord).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice