Evo ovako, vidim da ima sličnih tema, ali su većinom stare.
Dakle, do sada sam imao wlan internet preko susjeda, imam ga još uvijek, ali vidim da se nešto radi oko centrale i umrežavanja, sve su nam ulice raskopali i bit će nešta, možda ne prije Božića ali poslje svakako. Kad budem uzimao internet najvjerovatnije ću uzeti i TV i Internet. Sad se dvoumim, planirao sam uzeti T-comov internet i TV, ali gledam po forumu da se nikom skoro T-com baš i ne sviđa. Pa što mi predlažete da uzmem, ako uopće budem u mogućnosti uzeti nešto drugo osim T-coma.

) sa svime...dakle telefon, net, tv pretplate + tel. pozivi.

sada čekam da mi pošalju samoinstalirajući paket, kako sam korisnik TeKome tip mi je rekao da će prespajanje trajati oko 20-tak minuta nakon što me pozovu, pretpostavljam da ću od Optime sve dobiti iduće godine
xyz dana pa me zanima ako je već netko imao slično iskustvo da ga podjeli (vjerovatno će zanimati i druge), npr. neka to bude 10.01.2011.g. kako će mi TeKoma obračunati sadašnju uslugu a i Optima isto, znači dali ću TCOM-u platiti 10 dana za sadašnju uslugu i Optimi ostalih 20-tak ili..... će me kresnuti sa računom i Optima i TCOM za cijeli mjesec 
The best way to be boring is to leave nothing out.