T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 20.169
|
čitano: 11.436.765
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: T-Com Internet
Imati ćeš delay i sa običnim STB-om, doduše ne tako veliki kao sa Android Boxom ili TV app.
15 godina
gnautix kaže...

Neka mi netko kaze ako zna. Slusam ovog iz teleprodaje prica o nekom Android boxu ako nemam Android tv... Pa sta nije taj 'android' box prije bio onaj normalni maxtv prijamnik sa svojim daljinskim? Spojen direktno na ethernet port na router. 

Zapravo me zanima moze li se, i kako, dobiti taj stari prijamnik jer ne zelim nikakav delay prijenosa npr. tijekom utakmice jer Maxtv app preko Smart tva ili tog boxa uredno kasni po pola minute.

Može se dobiti i dalje klasični STB a može se i uzeti i ASTB.

STB mora biti mrežno povezan ili putem powerline-a dok ASTB box može radit mrežno il putem WIFI-a jel je ipak u pitanju android box sa MaxTV učitanom aplikacijom. On po meni nema nekog smisla za uzimat ako tipa već imate smart tv koji na sebe već može skinut maxtv aplikaciju pa po meni nema nekog smisla duplog uzimanja, prednost mu je što se može nosit bilo gdje i nije mu bitno na koju mrežu je povezan, dokle ima interneta radi

LP
9 godina
Nema delaya sa "običnim" STB-om.
10 godina

Kako ne, u odnosu na DTV ima.

DTV - IPTV - IPTV OTA - satelit.

16 godina

IPTV je brži od DVB-T2.

17 godina
T-Com Internet

jedino ako si na stadionu i gledaš utakmicu onda nema delaya, sve ostalo ima

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 mjeseci
T-Com Internet

Je moguće da ne nude optiku od 2 Gbit/s?

0 0 hvala 0
4 godine
the chosen one07 kaže...
Imati ćeš delay i sa običnim STB-om, doduše ne tako veliki kao sa Android Boxom ili TV app.

Mjerio sam, zivim blizu stadiona, delay je oko 1 sekunde. Znam se saliti da prije padne gol kod mene na TVu nego uzivo 

Preko app je 30 sekundi ako ne i vise, sto mi nikako ne odgovara. 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 18:57 (gnautix).
9 godina
MAXtv STB ima manje kašnjenje u odnosu na sve DVB varijante, bilo C, T2, ili S2. Isprobao.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice