T-Com do 30.06. uz MaxADSL PS2 za 1Kn

poruka: 42
|
čitano: 14.946
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

T-Com ima novu akciju,

Tko do 30.06.2009. sklopi ugovor za MaxADSL s T-Comom ima mogućnost kupovine Sony konzole Play Station 2 za samo 1 Kn dodatno.

Uz konzolu dobije se i igra The Sims 2: Pets.

Mene sad zanima par stvari:

- Koliko je to uopće isplativo uzeti?

- Je li taj PS2 čipiran? Nebih volio imati konzolu na kojoj nebih mogao ako zatreba pokrenuti svoju legalnu backup kopiju te igre što se dobije ili neke druge koju kupim ukoliko mi se ošteti originalan dvd.

Ukoliko nije čipiran, kako se može i pošto? I jeli to legalno?

- Pušta li PS2 divx/xvid ako se koristi kao DVD player? A mp3 kao music player?

- Mogu li ga spojiti na Samsung 2253BW ili samo na TV?

Također znam i da je pleyka 2 dosta stara konzola, ali i dobra.

Toliko dobra da se i dalje prodaje, pa čak i prestiže PS3.

U drugu ruku, zadrti sam Nintendaš (SNES, GBC, GBA) kao i PC-jaš.

No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: T-Com do 30.06. uz MaxADSL PS2 za 1Kn

ja ti mogu rec da Chipiran nije sigurno i da ugradnja Chipa dođe 500 kn (bila je 500 kad sam ja Chipirao svoga) ali sad je vjerojatno manje...

C'est la vie
16 godina
neaktivan

pa ono nije da se ne isplati ali opet.....za 800kn kupis chipirani

17 godina

Ja mislim da se opet isplati, razlog je taj sto dobijes džaba PS2, pa posudiš od nekoga org, i vidis ima li jeftinije to chipirat!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako misliš uzimat net na ugovor onda ti se svakako isplati, ako ga nećeš koristit prodaš ga

16 godina

Za kolko bi mogao prodat taj PS2... bas me zanima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

Za kolko bi mogao prodat taj PS2... bas me zanima :)

Na nabava.net vidim da ih ima novih već za 800tinjak kuna.
Dakle moglo bi se prodat za recimo 500-600.
No skill, just 191x7!
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

T-Com ima novu akciju,

Tko do 30.06.2009. sklopi ugovor za MaxADSL s T-Comom ima mogućnost kupovine Sony konzole Play Station 2 za samo 1 Kn dodatno.

Ja sam si danas narucio DSL i PS2 , i mene zanima el se to bude isplatilo. Kazu mi da onda moram potpisati ugovor na 2 godine. znaci Flat+4Mbit = 178 kn/mj * 24 = 4272 kn. Budes surfal i dok ti dopiz** zaigras malo PS2.. :)

- Je li taj PS2 čipiran? Nebih volio imati konzolu na kojoj nebih mogao ako zatreba pokrenuti svoju legalnu backup kopiju te igre što se dobije ili neke druge koju kupim ukoliko mi se ošteti originalan dvd.

Ako ga das čipirati onda najvjerovatnije gubis garanciju na PS2, ako skuzis koja je cijena čipova i koliko kosta ugradivanje, javi mi jer i meni treba cip uskoro.

Upustva skinuta s PC foruma:

Ne znam je li se smije jer se ne radi o piratsvu i sl. (ako se ne smije onda neka modovi pobrišu)
1.Malo na google.com
2. PS2 Media Player (naći negdje za skinit torrent ili sl)
3. Spržit na CD (mislim da je oko 3 MB)
4. Pokrenut na PS2
5. Odabrat (Divx, MP3, JPG ...)
6. Izbacit Media Player
7. Ubacit medij (CD/DVD) (na kojemu su slike, video, muzika)

Ako PS2 ima VGA utor ili Samsung ima cinc konektora onda može.

POZDRAV!

16 godina
neaktivan

Samo budite jako oprezni pri korištenju T-Com usluga. provjerite 100 puta, ako treba, da li imate flat uslugu ili ne prije no što se prvi put spojite na ne desi, kao meni, da ne bude sve u redu.

Što se plejke tiče, ok stvar. Kad ionako moraš dat za pretplatu, zašto ne bi imao i plejku?

Puno sreće, čuvajte papire i ne spajajte se na net dok ne stignu svi papiri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
slaya1980 kaže...

Samo budite jako oprezni pri korištenju T-Com usluga. provjerite 100 puta, ako treba, da li imate flat uslugu ili ne prije no što se prvi put spojite na ne desi, kao meni, da ne bude sve u redu.

Što se plejke tiče, ok stvar. Kad ionako moraš dat za pretplatu, zašto ne bi imao i plejku?

Puno sreće, čuvajte papire i ne spajajte se na net dok ne stignu svi papiri.

THX na informacijama, dok mi stigne DSL budem pogledal na kojem paketu su mi default stavili.. Da nebi bilo 1GB promet a ja napunil 50 GB :)
16 godina
neaktivan

Pa reci im odmah da zelis flat.

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

pa sam im reko... FLAT/4Mbit i PS2 :) no samo provjera da nebi neko zaje***.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam adsl od kad je došao u hrvatsku i jako sam zadovoljan s njime pogotovo sa flat jer skidam i do 600gbmjesecno imam kolekciju svojih igara i filmova programa crtica ma sve sto se moze nac muzike do besvijesti kupujem smo traxdata cd i verbatium dvd ljepim cdcover isprintan ima orginalnih za kupit i nije skupo kosta nekih 50kn za 200cd kupim etue za dvd isprintam sliku na obicnom a4formatu i uguram u unutra i imam original dd tako sve i filmove i programe crtice albume stavljam u audio format zabavno neznam koliko tocno imam tih kompleta ali ko god dođe svi se dive ljepo je za vidjet ali sam skrt za posudit sprzit cu nema problema ali posudit necu isplati se uzet ps2 chip nema ali se ugradi za nekih 300kn i uzmite matrxs chip on je najkvalitetniji a garanciju gubis normalno a imas likova koji ti to za 100 kn servisiraju normalno i vise ovisi o kvaru ali se ps2 nekvari samo tako  

0 0 hvala 0
17 godina

600GB je oko 1800 sati DIVX-a. Mjesec ima 720 sati

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 21:03 (segregator).
16 godina
neaktivan

pa negledam ja film dok ga skidam covjece ti si mao pobrko stvari meni skine film od 702mb za nekih 30min do najvise 45min pa si zbroji

sad sam iso pogledat promet za prosli mijesec mi je 432gb stime sto gasim comp preko noci ali kad kupim etue i 5 paketa boje za printer vjeruj mi negasim ga cijeli mijesec samo skidam vise nemam sta skidat osim muzike i ubuduce nemojte vrijedjat ljude kad niste nikad skidali 24sata zaredom probajte pa mi onda javite koliko cete skinut u tih 24 sata

17 godina
CASSPER kaže...

pa negledam ja film dok ga skidam covjece ti si mao pobrko stvari meni skine film od 702mb za nekih 30min do najvise 45min pa si zbroji

sad sam iso pogledat promet za prosli mijesec mi je 432gb stime sto gasim comp preko noci ali kad kupim etue i 5 paketa boje za printer vjeruj mi negasim ga cijeli mijesec samo skidam vise nemam sta skidat osim muzike i ubuduce nemojte vrijedjat ljude kad niste nikad skidali 24sata zaredom probajte pa mi onda javite koliko cete skinut u tih 24 sata

Ma ja sam samo komentirao da treba biti blesav i skidati i pržiti nešto što teoretski ne možeš pogledati...recimo ko da pečeš dnevno 20 kila kolača, a onda ih samo slažeš i sortiraš umjesto da ih jedeš
16 godina
neaktivan

a ja opet volim imati takve stvari kolekcija svih filmova crtica programa muzike ¸ako sanader moze imat kolekciju satova mogu i ja valjda imati svoje kolekcije netko npr ima kolekciju knjiga moj kolega se zaludio akvaristikom kupio si e akvarij od 50 litara sad ima kucicu sa ma neznam ni ja koliko akvarija znam da je kucica 10 sa 8 i puna polica sa akvarijima na kat visoko je 2metra on to voli i uziva

0 0 hvala 0
17 godina
CASSPER kaže...

a ja opet volim imati takve stvari kolekcija svih filmova crtica programa muzike ¸ako sanader moze imat kolekciju satova mogu i ja valjda imati svoje kolekcije netko npr ima kolekciju knjiga moj kolega se zaludio akvaristikom kupio si e akvarij od 50 litara sad ima kucicu sa ma neznam ni ja koliko akvarija znam da je kucica 10 sa 8 i puna polica sa akvarijima na kat visoko je 2metra on to voli i uziva

Ajd dobro, svatko ima svoje veselje. Ja ipak radije gledam film na CD-u, nego police sa CD-ima Nevinašce
17 godina
neaktivan
CASSPER kaže...

Zašto si to onda ne kupiš...kažeš da voliš imati sve te stvari.
Tebi su samo oči gladne, vjerovatno 80% stvari nisi ni pogledao niti znaš o čemu se tu radi.
Ovakav oblik piratluka mi se gadi iz dna duše, takvi kao TI koji skidaju sve čega se mogu dočepat, bez imalo poštovanja prema proizvođačima tog softvera.
Još se hvališ sa svime ovime...dobro da ne preprodaješ.
Ne kažem da ja ne skidam, ali mjesečno cca 2-10GB max i to samo ono što mi je potrebno (plus nekad skinem nešto frendu koji nema flat).

Kažeš da ti frend ima akvarij, al je li ga ukrao ili kupio. 
Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan

a svasta svama sto se tice akvarija kupio je pa nisam ni ja ukro sve te cd a pogledao sam skoro sve filmove od pijesmama slusam samo hous rave i electrohous a inace ja sam strado u prometnoj i jedva ostao ziv pa nemogu radit jako puno stvari osim sjediti u fotelji i surfati i gledati filmove pa me moja kolekcija jako puno veseli bas ak vas zanima obavezno pogledam 3,4 filma dnevno jer na nasoj tv nemas bog zna sta

1 0 hvala 0
16 godina

samo skidaj,zato i postoji internet,ti bi trebao onda doma organizirati kino pa nek ljudi gledaju:-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobro, sad smo skrenuli u OFF TOPIC.

Mene zanima da li se PS2 dobije i ako produžim ugovor, il samo novi korisnici dobivaju...ugovor mi sukoro ističe pa...

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Mene zanima da li se PS2 dobije i ako produžim ugovor, il samo novi korisnici dobivaju...ugovor mi sukoro ističe pa...

ne.dobivaju ga samo novi korisnici,za postojeće korisnike imaš druge nagrade
beži bre dabre idu kobre....ma ko bre idu?...ma kobre dabre....kobre?da bre
17 godina
FlyBoy kaže...

Evo ovo se dobije pri produljenju ugovora:
Zato ako ti bolje paše PS2 dogovorimo se i napravimo ovo:
Ti uzmeš Prijenosni disk Verbatim 250GB i zamijenimo se.
Dakle ja tebi nekorišten (samo otpakiran PS2 s igrom The Sims 2: Pets), ti meni disk.
I obojica zadovoljni. Je ne znam što bih s PS2, skupo mi čipirati, nemam igara a i igram na kompu.
A disk bi mi itekako dobro došao...
No skill, just 191x7!
16 godina
neaktivan

da malo smo otisli s teme nema veze ljudi neznaju pa ja ti takvo nesto i radim imam 5,6 dobrih prijatelja svoju sobu s posebnim ulazom obljepljena je 5cm stiroporom sad nedavno sam uzeo lcd samsungov ja zbulam kokica oni donesu pive soka cipse i udri pa se tu baci i turnir u nekim igrama mislim da je dosta o tome pitanje je vezano za adsl+ps2 po meni uzmi sve sto ti daju i sto ti zivot pruza

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jos mi nije DSL dosel. pa koliko im otprilike treba da mi posalju?

proslo je vec skoro tjedan i pol

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

paket ti dolazi overseas expressom, otprilike 2-3 tjedna nakon što te obavijeste da si postao novi korisnik.

16 godina
neaktivan

puno ti hvala na odgovoru

16 godina

Potpisao sam ugovor 29.5.2009 i rekli su mi da ce doc paket za 10 dana a lozinka za 5 dana.... danas je 8.6.2009

a paketu ni traga.... je vidio sam da neki cekaju i duze ali moj susjed je potpisao ugovor thedan dana prije mene i dobio je sve 5 dana nakon potpisa ugovora s t-comom......... koko to da ja nisam dobio paket VEĆ ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
191x7 kaže...

T-Com ima novu akciju,

Također znam i da je pleyka 2 dosta stara konzola, ali i dobra.

Toliko dobra da se i dalje prodaje, pa čak i prestiže PS3.

U drugu ruku, zadrti sam Nintendaš (SNES, GBC, GBA) kao i PC-jaš.

Cipiran sigurno nije a cip kosta 500kn baru Zadru
http://www.youtube.com/user/UKURR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice