Navodno je Optima imala problem dostaviti zahtjeve na T-com adrese (odbijanje primanja?).
Pa se T com izvlači nekakvom promjenom digitalnih konekcija...
Već 2+ mj čekam....i čekam.....
Ima li tko još neka slična iskustva?
Napisao sam prigovor optimi, čekam odgovor, a ako ne bude za dan dva ide na Hakom...
PS jedini razlog je lova. preskup je T com, iako je korisnička savršena.

NISAM ANDROID FANBOY NI APPLE HATER OK? http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
, navikli me na dobro, pa kad se tako nešto desi- pitanja, pitanja???Češće bih resetirao router (pa bi valjalo neko kratko vrijeme), snalazio se kako znam ali ih nisam htio zvati sve to vrijeme jer mi ugovor ističe, uglavnom, dvojio sam da li bi prešao na optimu. I vidi vraga, nazovu me iz optime (sigurno neka krtica iz t-coma koja dostavi popis onih kojima uskoro ističe ugovor
), kažu mi: ""Izgradili smo dvije nove moderne centrale na vašem području
(živa istina tako mi reče lik), nudimo veću brzinu (5mbita-istina-ali na papiru), jeftinije 100kn nego do sada bla-bla...da pošaljemo nekog na razgovor da se nađete ako vas zanimaju detalji" "ok" kažem "može, zanima me, još sam u t-coma pod ugovorom nešto manje od mjesec dana, zadnje vrijeme veza mi češće puca i tako ". "Nazvaćemo vas za mjesec dana", kaže lik preko telefona. I tako je i bilo. Nazovu oni mene za otprilike mjesec dana. "Slijedećeg tjedna poslati ćemo nekog u vaše mjesto pa će vas kontaktirati, za razgovor", pitam ja: "A ako hoću da zadržim sadašnji status, kao u t-coma bez ugovorne obaveze, kako onda"? Ma nema problema cijena je ista, i onda skoro se pozdravimo kad lik se sjeti, da ću trebati, po priključenju, platiti nekih 1500 kuna, bez ugovora ili 700-tinjak kuna s ugovorom na 1 god. A tu smo, dakle. Jeftinije mi malo morgen, ako želim biti free od ugovora. Slijedeće me sedmice nije nitko zvao za razgovor o detaljima do dana današnjeg, pobjegoše oni od mene, valjda jer ne želim ugovornu obavezu, nisam ni ja njih, niti neću, t-com veza mi se popravila i dobro mi je ovako, pa što ako plaćam 20-30 kn skuplje flat.
Onda su meni podvaljivali do 5 mbita internet+tv+telefon za tu cijenu (iako tu brzinu sad ne vidim u ponudi), izgleda su kod njih sve cijene flate
da nije tako još bi čekao...

a kaj se tiče korištenje mobitela za starije i slabo upučene nema frke jedan ovakav vrlo jednostavan model sa velikim tipkama i to je to.
a šta je Mob nego telefon isti jarac samo kaj više koštaju pozivi. Dakle zna se nema fiksnog/linije nema problema, kupit Mob i zovi ako ti treba nema druge osim ak neko može razgovarat na šalicu od kave itd i ne prihvača ništa osim fiksnog telefona ili linije.