Problem sa prijavom na t-com adsl

poruka: 11
|
čitano: 3.985
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

kad dođem do drugog koraka online prijave kod t-coma(odabir postavki) i kliknem nastavite s prijavom izbaci mi ovu grešku:

The specified request cannot be executed from current Application Pool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

šta nitko? možda jer je nedjelja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sačekaj, pa probaj kasnije, to je čest problem sa t-comovim servisima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 18:54 (Quark).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Problem sa prijavom na t-com adsl
Quark kaže...

ništa,stalno me izbacuje

17 godina
neaktivan
M4X kaže...
Quark kaže...

ništa,stalno me izbacuje

Sa "kasnije" sam mislio sutra, ili za koji dan. Nažalost takvi i slični problemi su česti. Sačekaj dan-dva (u međuvremenu probavaj) pa zovi službu za korisnike, ako i dalje imaš problema.

17 godina
odjavljen

da ovdje naručim maxadsl?:  mojt-com

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

Da, ali ako želiš da narudžbu napraviš online moraš si napraviti Moj T-Com račun (on je različit od običnog korisničkog računa za čiju si prijavu koristio podatke iz papira koje si dobio sa uslugom). Inače, ovo možeš da napraviš i pozivom službi za korisnike (0800 9000), a ako ipak budeš pravio online narudžbu ADSL paketa, trebao bi dobiti e-mail sa potvrdom (na defaultnu mail adresu koju si dobio sa papirima), i tada ta usluga postaje aktivna tek sledeći mesec (novi obračunski period).

16 godina
neaktivan
M4X kaže...

tu naruči:  http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/

17 godina
odjavljen
seneka kaže...
M4X kaže...

tu naruči:  http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/

neće tu,stalno izbacuje onaj eror

17 godina
odjavljen
Quark kaže...
M4X kaže...

Da, ali ako želiš da narudžbu napraviš online moraš si napraviti Moj T-Com račun (on je različit od običnog korisničkog računa za čiju si prijavu koristio podatke iz papira koje si dobio sa uslugom). Inače, ovo možeš da napraviš i pozivom službi za korisnike (0800 9000), a ako ipak budeš pravio online narudžbu ADSL paketa, trebao bi dobiti e-mail sa potvrdom (na defaultnu mail adresu koju si dobio sa papirima), i tada ta usluga postaje aktivna tek sledeći mesec (novi obračunski period).

ovako ja imam od prije uslugu dial up interneta Net Start na svoje ime koju ne koristim već dosta dugo i sad sam se prijavio kod ovog običnog korisničkog imena; ali fiksni telefon(račun) ne glasi na mene; i sada na koga da napravim Moj T-com račun,na sebe ili člana obitelji na kojeg glasi račun telefona?

17 godina
neaktivan
M4X kaže...

ovako ja imam od prije uslugu dial up interneta Net Start na svoje ime koju ne koristim već dosta dugo i sad sam se prijavio kod ovog običnog korisničkog imena; ali fiksni telefon(račun) ne glasi na mene; i sada na koga da napravim Moj T-com račun,na sebe ili člana obitelji na kojeg glasi račun telefona?

Ja imam ADSL paket koji ne glasi na moje ima, kao ni fiksni. Kada sam se prijavljivao uneo sam podatke od ADSL-a, ali za samu prijavu i lozinku sam odabrao različito od onoga kojim bi se inače spajao na (stare) korisničke stranice. Najbolje ti je da zvrcneš službu za korisnike da budeš siguran, objasni im situaciju i traži upute.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice