Optima telekom internet izdvojena tema

poruka: 3.236
|
čitano: 1.402.369
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Optima telekom internet
Wizo kaže...

Meni je ovo sto su napravili sa suceljem totalni fail, vidi se da uopce nije testirano prije nadogradnje. Staro sucelje je bilo ruzno, ali je barem sve radilo. Ovdje su titlovi strahovito presitni, a ako prebacis sucelje na SD onda su titlovi ok velicine, ali centrirani na ekranu. Predivno.

Imam FullHD TV, tako da ljudi koji imate stare 4:3 ekrane, ne brinite, i nama sa FullHD su sve unistili. Ovi fontovi su totalna katastrofa, a nigdje opcije za promijenit velicinu. Bolje im je da to skrpaju sto prije, inace gasim uslugu.

ne znaš engleski?

15 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Jel netko zna kako dobiti titlove na filmovima sa usb uredaja?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kreki kaže...

Jel netko zna kako dobiti titlove na filmovima sa usb uredaja?

probaj da fileovi imaju isti naziv, samo drugačiju extenziju

15 godina
Optima telekom internet

prijevod u istu mapu stavi kao i film i kad pokrenes film onda tipka gore pa se pojave 3 opcije i udi u onu u sredini stisni ok i pisat ce ti titlovi 1 i to odaberi

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve sam to vec probao, ista mapa, isti naziv, odaberem titlovi 1, ili hr. U postavkama su ukljuceni titlovi hr. Mislio sam mozda jos nesto treba ukljuciti.

14 godina
neaktivan
Kreki kaže...

Sve sam to vec probao, ista mapa, isti naziv, odaberem titlovi 1, ili hr. U postavkama su ukljuceni titlovi hr. Mislio sam mozda jos nesto treba ukljuciti.

Mora ti radit. Meni također nije radilo u početku, ali nakon resetiranja stb je proradilo. Sad još čekam da poprave veličinu titlova jer su sitni i riješi problem sa prepoznavanjem hrvatskim znakovima u titlovima te kosim slovima. U opcijama ima "kodek", ali ne znam da li je najbolje da ostane na UTF-8.

Edit: Sa UTF-8 prebacite na Windows-1250 i onda bi trebalo citati hrv.znakove.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 18:28 (Stux).
15 godina
neaktivan

Skuzio sam problem, kad pustim film bez premotavanja onda se prikazu titlovi, cim stisnem premotavanje nestanu.

Onda mogu reproducirati .mkv i .mp4 dok .avi ne mogu, samo se zacrni slika.

Ima jos netko takvih problema?

15 godina
Optima telekom internet

meni isto nestane prijevod nakon premotavanja vjv njihov bug

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Ugovor istekao,router tp-link počeo štekati (resetira se sam od sebe,DHCP nekad poludi).Kupila bi sama neki annex A router,može preporuka?Kako imam iptv,kako konfiguraciju odraditi.Da li je dovoljno postavke promijeniti ili se mora ubacivati njihov firmware?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Najisplativije bi ti bilo iznajmit za 11.25 kn s pdv-om modem od ot i nemas vise problema, kad god da mu sta bude mjenja se, a i najbolje od svega pokriva se i udar groma i ti da ga sje...
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
Optima telekom internet

pa u najam daju isto te bijele srot tp-linkove, dobio sam ga prije 2 mjeseca u najam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sad sve zadnje posiljke su zte h108l, al ak ti je u najmu vec trazi drugi.
17 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Starom routeru (TP-Link W8901G) se može odvojiti vanjska antena,stavljena je veća od 9 db i sad mi WIFI pokriva cijeli stan.Ovaj ZTE ima unutrašnju antenu pa je li moguće da njega stavim kao router a neki drugi(stari Edimax od Optime) u repeater mode tako da mi pokriva cijeli stan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 14:07 (sus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PC - stručnjak kaže...
Sad sve zadnje posiljke su zte h108l, al ak ti je u najmu vec trazi drugi.

cek znaci ja mogu trazit drugi ruter iako je ovaj potpuno ispravan, samo cu nastavit placat 11 kn kao i do sad? 

13 godina
neaktivan
Upravo to, smuljas da ti wifo nikako ne radi i to to docenetko, da moze se stavit zte u brodge o na njega drugi router
15 godina
Optima telekom internet

cek a sta nece njihov tehnicar prvo provjerit jel ne valja? ma rec cu povremeno se zblesira gubi wifi i trza opti tv

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

cek a sta nece njihov tehnicar prvo provjerit jel ne valja? ma rec cu povremeno se zblesira gubi wifi i trza opti tv

Moš mislit što se nešto provjerava, ne radi ti, evo ti novi spoji se aktivira i vozi dalje na sljedeču smetnju.

15 godina
Optima telekom internet

hahah a kakve sam srece dobit cu opet ovo smece tp-link, 100% vise ne dijele tp-link okolo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kod mene već zadnje 3 pošiljke modema su bili isključivo ZTE, jer OT je raskino lugovor s TP-Linkom nakon što W8951 seeriju 5.0 nisu uspijeli popraviti prema obečanom.

Kad ti dođe tehničar reci mu da  neželiš tp-linki, večinom u autu vozimo svašta.

15 godina
Optima telekom internet

aha, a jel ti radis u regiji sjever ili? moja zupanija spada pod sjever

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Radim na dijelu regije istok.
14 godina
Optima telekom internet

Da li se kome desava da se slika skroz smrzne i uredaj se odmah nakon toga resetira skroz i ponovo ucita sve...? Tako negdje 3 puta danas...ne znam jel to oni nesto rade ili... Imam albis

0 0 hvala 0
14 godina
Optima telekom internet

pozdrav.
jel se da negdje u ruteru u postavkama sredit da se ogranici za neke uredjaje koji se povezuju na wifi brzina?
znaci ja na laptopu gledam dosta filmova pa mi treba brzina( dakle komp je ugasen i ne vuce promet ) al sam primjetio dok je sestra ne fejsu na iPhonu da mi vuce dosta prometa i sporo mi ucitava video. cak na yt ne zeli na 720p ucitavat vec zastajkuje. pa da ogranicim njoj na iPhonu da joj bude dovoljno za fejs a meni da nornmalno ucitava film na netu ?

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova platforma bi trebala radit na orimcipu ako se dogodi greska u streamu da se stb oroba restartat i ponovo da radi.

Na ot routerima nemoze, ipak ti treba nesto bolja oprema.
16 godina
Optima telekom internet

Prijatelj se seli u novu kuću u kojoj nema telefonskog priključka, inače u selu T-com ima svoju centralu, nazvao Optimu i zatražio od njih uslugu telefon internet i televiziju.

Došao agent kod njega i kaže da ne može imati fiksni telefon, a može dobiti internet i televiziju tj, paket O2TV extra uz "tornado" koji mu bude poslužio kao fiksni telefon.

Ja ne mogu vjerovati kako da ne može dobiti telefon a internet i Tv da može pa ide sve preko jednog kabla.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 17:16 (kran).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Je kabel jedan, ali ne iznajmljuje se i phone port vec smo dslam. Ali moze at i telefon na voipu u HALO HALO Halo paletu.
13 godina
Optima telekom internet

Bok.  Došao danas router od optime neki minijaturni ZTE zxhn h108l pa me zanima jel valja taj, ili je bolji stari Thomson speedtouch st780? (prebacujem se kod njih)

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Optima telekom internet

Ljudi ja doista ne znam sto je vama?Prodajete zadnje gaće da bi kupili ovu i onu nabrijanu "grafulju",ovaj ili onnaj smurtfoun falgship,a cicije ste odvojiti 50 Eura za pristojni,i iznadsvega neproblematirni D-Link-ov router..???

Moj je 7 godina star model DSL-2640B,u kojem je postaviti i-net vezu cista automatika,osim rudimentarnih osobnih podataka..Vezu drzi cvrsto kao klijestima,a problema nikad nije bilo...Svi ste,pa i operateri popusili kineski srot TP-Link,jer je eto "puno mogucnosi i preje**nog dizajna"...Dobijete od Operatera srot,fino ga stavite na ormar da lijepo izgleda,i kupite napokon nesto,kvalitetno..

0 0 hvala 0
16 godina
mce64 kaže...

Bok.  Došao danas router od optime neki minijaturni ZTE zxhn h108l pa me zanima jel valja taj, ili je bolji stari Thomson speedtouch st780? (prebacujem se kod njih)

Bolji je Thomson, ostavi si njega, i ja sam imao takvu situaciju.

14 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Pozdrav, evo danas sam zvao da mi dignu brzinu na 10mbit, kaže žena na telefonu da se čeka do 8 dana da dođe ta brzina...koliko ste vi čekali na vecu brzinu da vam puste?

XBL - skols1555

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice