Optima telekom internet izdvojena tema

poruka: 3.236
|
čitano: 1.403.049
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Optima telekom internet

O cemu vi pricate, kakvih 68 KN na 75 KN?

Dok sam bio na t-comu, telefon smo placati Optimi (preko t-com infrastrukture) i naknada/pretplata za telefonsku liniju je iznosila 60 KN + 25% PDV-a odnosno to je ukupno 75 KN (vise od 1 god smo toliko placali) tako da ne kuzim o kakvom poskupljenju vi govorite. Sada sam presao na Iskon Duo funky i vise ne placamo naknadu/pretplatu za liniju odnosno uracunata je u onih 209,99 KN/mj... ugl ispada da vise ne placam jer mi pruzaju uslugu preko t-com infrastrukture, a povoljniji su od t-coma odnosno nude bolju uslugu (telefon i internet) za nizu cijenu.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 8:35 (lovac82).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Optima telekom internet
T-comu se vise ne placa, no optima je za samostalni telefon napravila slicnu foru kao i HT sa svojom halo uslugom, znaci imas pretplatu od 75 kn i u tom imas određeni broj minuta.
Ubiti ajmo reci iskopirali su ponudu ht-a.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
HDesignz kaže...
Cojonero kaže...

Zovu ovi iz H1 Telekoma i nude ljudima prijelaz sa Optime na H1  bez penala do 1.2.2014. zbog tog povećanja što je kao kršenje ugovora pa je zato besplatno. Nazvao ja Optimu i kaže lik da su već dobili pozive u vezi toga i da ovi lažu iz H1 i tražio me podatke od ovih da mogu podići tužbu. Koja govna!! Ako na takav način dobivaju nove korisnike onda svaka im čast. 

EDIT: Pa di piše ja nisam ništa našao na svom računu? 

to ti je sada prljava igra H1 telekoma....

Pc stručnjak odakle tebi info za VIP? i to nije dogledno vrijeme ;)

HT ih je preuzeo ... kakav vip ...

13 godina
neaktivan
Optima telekom internet

HT ih nije preuzeo...niti smije..ne dopušta HAKOM, ako HT preuzme optimu vraća se monopol HTa....

0 0 hvala 0
16 godina
HDesignz kaže...

HT ih nije preuzeo...niti smije..ne dopušta HAKOM, ako HT preuzme optimu vraća se monopol HTa....

Daj ne pričaj gluposti kad nemaš pojma ....

http://www.poslovni.hr/hrvatska/optima-ht-u-po-modelu-vienom-u-slucaju-tdz-a-259049

13 godina
neaktivan
Memphis kaže...
HDesignz kaže...

Daj ne pričaj gluposti kad nemaš pojma ....

http://www.poslovni.hr/hrvatska/optima-ht-u-po-modelu-vienom-u-slucaju-tdz-a-259049

varaš se ;)

informiraj se malo više pa onda piši nešto :)

13 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Nije ih kupio HT nit če ih ikad preuzet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pričekaj koji mjesec ...

13 godina
neaktivan
Ti su isto kao i one informacije da ce vip kupit h1, pa el ga kupio nije.
16 godina

ako je HT preuzeo upravljanje optimom koji je onda slijedeći logički korak? Osposobit je da ponovo postane konkurencija samom HT-u? Di i živite?

A HT je uz ZABU najveći vjeovnik!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 23:23 (Memphis).
13 godina
neaktivan
Memphis kaže...

ako je HT preuzeo upravljanje optimom koji je onda slijedeći logički korak? Osposobit je da ponovo postane konkurencija samom HT-u? Di i živite?

HT tek može kupiti optimu ako optima proglasi stečaj i HT kupi za 1 kn, druge opcije nema niti će je imati, em neda HAKOM em bi opet HT imao monopol...

15 godina
Optima telekom internet

Zadnjih 2 mjeseca nisam imao O3 uslugu nekoliko dana , sve navodno priče tipa pukla parica ,

pa mijenjanje dotrajalih parica naravno krive t-scum ,

a i oni sami zakažu npr, tehničar  neki krelac,

prijetnje ako je moj kvar ja plaćam izlazak na teren,

pa ništa ne javljaju po par dana .Ugl. dopi*dilo mi sve to .

Sramota za jednu državu da u 21. st. nemamo kvalitetnu infrastrukturu tj,optiku .

EDIT: "europsku državu".

P.S. nisam yugo-nostalgičar osim za starim vremenima, al hebo vas kapitalizam. SORRY za off topic   !

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 22:03 (DukeOs).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DukeOs kaže...

Zadnjih 2 mjeseca nisam imao O3 uslugu nekoliko dana , sve navodno priče tipa pukla parica ,

pa mijenjanje dotrajalih parica naravno krive t-scum ,

a i oni sami zakažu npr, tehničar  neki krelac,

prijetnje ako je moj kvar ja plaćam izlazak na teren,

pa ništa ne javljaju po par dana .Ugl. dopi*dilo mi sve to .

Sramota za jednu državu da u 21. st. nemamo kvalitetnu infrastrukturu tj,optiku .

Slicna prica i kod mene samo zadnjih par dana.
Ne krivim ljude koji rade(operatere,tehnicare), ali država i glavna "faca" te/tih kompanije/a teška sramota + 21.st. što si rekao.
Uzmimo za primjer jedan srednji grad u Rusiji gdje placaju mjesecno Internet (100 Mbit/s download i upload nešto slabiji) + TV(86 SD kanala, 40 HD kanala)
Cijena ovoga je 165 kn mjesecno,a ovo je najskuplji paket tu su jos jedan od 120 i 90 kn. A da ne pricam kako je u Moskvi gdje su place skroz solidne i gdje je veca internet ponuda...

13 godina
neaktivan
Ono sto vam je bitnije od ot i ht je da ht odrzavanje infrastrukture prepusta ericssonu.
16 godina
HDesignz kaže...
Memphis kaže...

HT tek može kupiti optimu ako optima proglasi stečaj i HT kupi za 1 kn, druge opcije nema niti će je imati, em neda HAKOM em bi opet HT imao monopol...

da al kad si tak pametan ... zaboravio si da HT kao jedan od najvećih vjerovnika određuje da li će proći predstečajna nagodba ili ne .... banka će podržat HT jer on joj jedino može osigurat naplatu potraživanja ...

16 godina

hakom i azten mogu pričat šta hoće ... al kad dođe lova u pitanju i stečaj kao jedino riješenje onda će se prihvatit da HT preuzme optimu jer je to jedino riješenje za opstanak ukoliko ne pronađu investitora a teško je da će netko od domaćih operater ući u takvu investiciju .... vanjski pogotvo ... zbog loše investicijske klime a i HT-a kao najvećeg vjerovnika i konkurenta ...

13 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Pametni..banka iil optima su sve rijesilo sto trebaju..prihvacen je poslovni plan i optima uredno radi  dalje sama...nemoj pametovat previse...

0 0 hvala 0
16 godina
HDesignz kaže...

Pametni..banka iil optima su sve rijesilo sto trebaju..prihvacen je poslovni plan i optima uredno radi  dalje sama...nemoj pametovat previse...

da pod palicom HT-a ....

13 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Tupi svoje al se informiraj....

0 0 hvala 0
16 godina
HDesignz kaže...

Tupi svoje al se informiraj....

ja sam informiran ...

16 godina
Optima telekom internet

Optima je pod HTom odavno..prije 3-4 godine sam slao cv za zaposljavanje u optimi a kontak adresa je bila ljudskipotencijali@t-ht.hr....

hakom je od ht-a...provjerena inside informacija...vjerovali vi ili ne...ali ht upravlja sa svim onako kako hoce...optima i iskon su tu samo da povuku korisnike od ostalih...ne da zaradjuju...za to je zaduzen ht...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

to ja njima govorim cijelo vrijeme ... al to nitko ne može shvati ... kad je optima krenula cijeli odjeli su iz ht preelazili u optimu jer ih je HT otpisao kao višak

14 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Jbg, ostaje nam onda samo h1...

0 0 hvala 0
16 godina
Memphis kaže...

to ja njima govorim cijelo vrijeme ... al to nitko ne može shvati ... kad je optima krenula cijeli odjeli su iz ht preelazili u optimu jer ih je HT otpisao kao višak

Ljudi (svi mi opcenito) bi toliko voljeli da zivimo u savrsenom svijetu, gdje su svi posteni, gdje je sve transparentno itd. Medutim, praksa nam je puno puta pokazala da to vrlo vjerojatno nikada nece biti tako, uvijek cemo biti naivni odnosno misliti da sve znamo sto se dogada iza skrivenih vrata itd. Ljudi su gori od zivotinja, lazu i manipuliraju na razne nacine. Tako da, ne znam ali ne bih se niti najmanje iznenadio ukoliko bi u buducnosti sve alternativce pokupovao HT.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
16 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Ljudi kakva vam je situacija danas? Meni internet radi u intervalima, 1 min radi, 5 ne.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Puca link, ili je link up a ti nemas neta. Stanje na dslamima i ruterima je danas normalno.
16 godina
Optima telekom internet

mali offtopic ali samo da se nadovezem na lovca par postova iznad...problem je sto nas narod funkcionira nema veze kaj je meni crknula krava, ak su susjedu crkle dvije to je onda biznis...ja nikad nisam gledao na providere kak se zovu ili od kuda su, gledao sam uvijek cijenu i sto dobijam za te nofce...da imam dovoljna primanja uzeo bih T-HT bez razmisljanja...ali nemam pa gledam da prodjem sto jeftinije a da ne izgubim na kvaliteti usluge....

znam, lako je meni kokodakat kad imam vise providera na izbor pa se mogu predomisljat...ebiga ljudi, situacija je takva kakva je...ako nesto ne valja a imate mogucnost promjeniti...promjenite...ako nemate...sorry...

zivimo svi u jednom velikom selu...civilizacija je daleko ispred nas...kraj kucnog zvona na daljini od 25 cm (mjerio sam) prolazi mi optika...niti jedan provider mi nije dostupan za optiku, cak ni t-ht...

moramo jos puno zganaca pojest dok ne narastemo da svi imamo jednake mogucnosti...mozda nasa djeca....mi...tesko...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Nakon što sam updateao firmware na routeru TP-LINK TD-W8951ND ne radi mi opti tv

bi li mi neko ko ima taj router mogo uc na 192.168.1.1  i tamo pod maintenance-firmware kliknuti "ROMFILE SAVE"

i uploadati mi ga

trazio sam po optiminim stranicama ali nema za ovaj router

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eh imam ga ja al nisam vise na kompu, na mob ne zeli skinit... Sutra oko 13-14h najranije ako netko ne uploada prije.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
neaktivan

aj hvala ti

edit: namjestio sam sve ipak mi ne treba romfile

ako koga zanima u pvc0 ide vpi 0 vci 35

pvc1 vpi 0 vci 37 u bridge modu i jos sam vlan namjestio po ovom tutorialu http://www.tp-linkru.com/article/?faqid=314

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 6:44 (FeeDzOR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice