Optima telekom internet izdvojena tema

poruka: 3.236
|
čitano: 1.402.894
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Optima telekom internet

I meni u Vukovaru zeza zadnja 2-3 dana. Tek sad skuzio da je to mal veceg obujma, jbg djabe dizo nove windowse prije par sati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Definitivno, sad su se dokazali kao najgori telekom operater, bratić cvili, susjedi cvile..užas..

Live to win!!!
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Na kraju mjeseca tražite umanjen račun zbog tih problema. Nećete vi plaćati internet svaki mjesec za nefunkcionalnu uslugu.

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Optima telekom internet
Marko :D kaže...

Meni kada nije bilo interneta, nazvao sam službu za korisnike i rekli su mi da resetiram modem i ako i dalje nemam interneta da ih ponovno nazovem za 15 min. Nakon 15 min. ja opet zovem i priznali su mi da ne znaju u čemu je problem i rekli su da će mi sutradan poslati tehničara. To je jako pohvalno da su priznali kako ne znaju u čemu je problem jer npr. kod T-Coma ne žele priznati da ne znaju nego stalno "Restartajte modem, restartajte modem". 

Ja sam na Amisu, a da sam na Optimi odmah bi tražio raskid ugovora.

A nez. ja cu jos vidit sta ce bit. Kazem nikad nisam imao problema tek sada kada su poceli dolaziti novi korisnici i kad su ip izneredili.
Sto se tice sluzbe za korisnike okey su,ali cim mi se javi ženska osoba odma problem nije moguce rijesit jer nisu educirani za to(bez uvrede) ipak su neki od njih samo studenti.
S tehnicarima pravim sam par puta pricao i znaju svoj posao,a ovo ostalo mogu i ja rijesit.

12 godina
premiere kaže...

Google mi učitava po 15-20 sekundi, onda kad učita, ne učita se pola stranice. YT se jedva može koristiti, ostalo također usporeno...

Isto tak u varazdinu. Zadnja 2-3 dana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 22:38 (steelman).
13 godina
neaktivan
Ja od 8 radim pa cu probat saznat sto se zbiva, prema ovome ocekuje me hrpa naloga za rijesavanje smetnji.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
Optima telekom internet

Neznam, ovako po Speedtestu brzina mi je relativno ok (inače je 4/0,50) ali problemi su svejedno tu.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo ovako problem je u ZAGREBU na glavnoj centrali, trebalo bi biti vec rijeseno, kako sam ja dobio informacije u 8 ke vec bilo sve uredu.
13 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Evo ovako problem je u ZAGREBU na glavnoj centrali, trebalo bi biti vec rijeseno, kako sam ja dobio informacije u 8 ke vec bilo sve uredu.

problem je i dalje prisutan :)

13 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Dosao mi paket dns.Imam TP-Link W8951NB kako da spojim to na net ne kuzim 5%,zelim da mi je always on.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WrongType kaže...

Dosao mi paket dns.Imam TP-Link W8951NB kako da spojim to na net ne kuzim 5%,zelim da mi je always on.

Nisi dobio nikakve upute?

13 godina
neaktivan
Nemoras nista radit, nazovi ih i reci da ga unesu u ACS, onda ce s e sam podesit.
17 godina

mislim da se danas osjecaju nekakvi pomaci u pitanju stabilnosti interneta, ali jos to nije 100%

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Optima telekom internet

Osim ovih sada problema i prije nekih mjesec dana problema sa Youtubeom nemam nikakvih primjedbi na Optimu. Već par godina sam njihov korisnik i zadovoljan sam brzinom i općenito sa dostupnom konekcijom. Možda jednom godišnje nestane na pola sata interneta.

Tako da nadam se da će ovo bit jedini problemi biti što se tiče njih. Inače ću nažalost morati razmisliti o promjeni operatera a ni sam ne znam kojeg bi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Evo jedna žalba sa Facebooka {#}

0 0 hvala 0
15 godina

13 godina
neaktivan

prijetnje hakomu..haha...pa ne rade oni nista jos.psuju sto.im date da rade kao nesto...

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

mislim da se danas osjecaju nekakvi pomaci u pitanju stabilnosti interneta, ali jos to nije 100%

Bilo je nesto, ali opet sve isto 10% gore-dolje.
Otvorim google on se ucitava, rucam vratim se jos ga ucitava, "udrem" 2 puta enter po url baru i onda ga napokon ocita i tako vec ohoho.

14 godina
odjavljen
Stux kaže...

Bilo je nesto, ali opet sve isto 10% gore-dolje.
Otvorim google on se ucitava, rucam vratim se jos ga ucitava, "udrem" 2 puta enter po url baru i onda ga napokon ocita i tako vec ohoho.

ista stvar kod mene,trebam refreshati starnicu 3-4 puta da mi je otvori...

14 godina
Optima telekom internet

Evo da se i ja uključim u raspravu. Iz Slavonije sam, korisnik Optime već duži niz godina, kod mene već tjednima problemi s internetom... Sporost veze, sporost prilikom otvaranja stranica, lagovi u multiplayer igrama, i ono najiritantnije - prekidi od po nekoliko sekundi kada browser ili igra uopce ne reagiraju. Ugovorena brzina 4Mbps - redovno mjerim i ne prelazi mi 3,5Mbps a bude i manje od toga.

Da eliminiram problem sa svoje strane promjenio sam kabel od telefonske linije, telefonsku utičnicu, router, spliter i sve kablove koji ih povezuju. Poboljšanje je nezadovoljavajuće, osjeti se pomak na bolje ali i problemi su i dalje prisutni. U razgovoru s Optima helpdeskom jučer dobijem informaciju da mogu HAKOMetrom mjeriti brzinu i na osnovu rezultata uložiti žalbu što namjeravam i učiniti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WrongType kaže...

3D paket ili?

Imas u maloj knjižici sva upustva spajanja ako kojim slucajem ne znas, ali nema ti tu neke velike kemije. (cd/dvd disk za instalaciju neces dobit tako da znas odma)

Normalno kao i svako spajanje neta, prvo s ethernet cable-om povezes pc i router nakon toga adapter u struju,a njegov prikljucak u router i to je to.(predpostvaljam da ces ic na wireless pa se neces trebas zezat oko splittera i ostaloga - *zicno spajanje*)
Kad spojis sta trebas zovnes njih da ti slože konfiguraciju i onda mozes namjestit ostatak po svojoj želji (od zastite do SSID imena i ostaloga)
Control panel <-- od routera user: admin ; password: admin

Evo ti User Guide od njega. Stranica 14/ 92 pa dalje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 14:34 (Stux).
14 godina
neaktivan
display name ivo kaže...

Evo da se i ja uključim u raspravu. Iz Slavonije sam, korisnik Optime već duži niz godina, kod mene već tjednima problemi s internetom... Sporost veze, sporost prilikom otvaranja stranica, lagovi u multiplayer igrama, i ono najiritantnije - prekidi od po nekoliko sekundi kada browser ili igra uopce ne reagiraju. Ugovorena brzina 4Mbps - redovno mjerim i ne prelazi mi 3,5Mbps a bude i manje od toga.

Da eliminiram problem sa svoje strane promjenio sam kabel od telefonske linije, telefonsku utičnicu, router, spliter i sve kablove koji ih povezuju. Poboljšanje je nezadovoljavajuće, osjeti se pomak na bolje ali i problemi su i dalje prisutni. U razgovoru s Optima helpdeskom jučer dobijem informaciju da mogu HAKOMetrom mjeriti brzinu i na osnovu rezultata uložiti žalbu što namjeravam i učiniti.

Slusaj nez.tvoju situaciju priju,ali ovo sto se trenutno desava je u globalu tako da...
To sa HAKOMetrom mozes zaboravit osim ako tebi nije vec dosta dugo tako.
HAKOMetar malo puno laže i trebas testirat brzinu u vremenskom periodu od 10 dana. U tih 10 dana trebas skupit 7 važecih log fileova mjerenja brzine. Mjerenje se radi između
19:00 - 23:00 h
najkasnije. Ako u tih 10 dana sve sto si izmjerio bude dosta manje od tvoje brzine onda moras to lijepo poslati njima te onda krece procedura...
Jer ako je Mbit manje po njihovom to je onda okey.
Da ti samo napomenem da dok ne poprave sada ovaj generalni problem onda ne trebas mjeriti jer ti nece vaziti. I kada mjeris s HAKOMetrom sto manje aplikacija imas ukljuceno to bolje jer sve se odražava na mjerenje brzine kod tog programcica kojeg pokrece JavaScript. Sve u svemu za mene velika 0.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 14:46 (Stux).
17 godina

je8es ti taj hakometar... meni internet pravi probleme, to znaju i oni i ja. danas cu opet zazvat da vidim sta kazu...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Optima telekom internet

vi šta ste zvali službu za korisnike, jeli vam se poboljšalo išta u odnosu na prije?

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

je8es ti taj hakometar... meni internet pravi probleme, to znaju i oni i ja. danas cu opet zazvat da vidim sta kazu...

Upravo to samo malo blažim rječnikom. {#}

14 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

vi šta ste zvali službu za korisnike, jeli vam se poboljšalo išta u odnosu na prije?

Nece se poboljsat dok problem ne bude totalno otklonjen pa ih necu ni zvat. Mozda eventualno veceras da vidim kako napreduje situacija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 15:09 (Stux).
15 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Budite im dosadni. Što više budete zvali, to ćete njima dosaditi pa će kad-tad riješiti probleme. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Optima telekom internet

Jel se još nekom od prije nekoliko dana događa da mu kod pokretanje browsera youtube budem stišan do kraja? Jel to isto do tih problema koje Optima ima ili je nešto drugo u pitanju? Zanimaju me odgovori korisnika Optime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
display name ivo kaže...

Jel se još nekom od prije nekoliko dana događa da mu kod pokretanje browsera youtube budem stišan do kraja? Jel to isto do tih problema koje Optima ima ili je nešto drugo u pitanju? Zanimaju me odgovori korisnika Optime.

To nije do Optime nego do Flash Playera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 15:39 (Marko :D).
13 godina
neaktivan
Kazu ovi da je problem na glavnoj centrali u zagrebu. I svi koji se spajaju prema tamo imaju probleme, oni koji se spajaju na druge problema nemaju, e sad ovisi kako su korisnike rasporedili koji je na kojoj spojen.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice