Optima i Samsung Galaxy Apps

poruka: 2
|
čitano: 1.799
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Optima i Samsung Galaxy Apps

Dakle koristim nekoliko Samsungovih smartphonea i tableta i povremeno skidam i/ili radim update nekih aplikacija sa Samsungove Galaxy Apps trgovine (Android, naravno). I stvar je prije nekoliko mjeseci jednostavno prestala raditi. Galaxy Apps aplikacija i dalje radi, može se pretraživati trgovina, mogu se uredno logirati u Samsung account, međutim kad krenem nešto skinuti ili raditi update postojećih aplikacija, download se uopće ne pokreće s mrtve točke. Kad ugasim wifi, odn. kad se prebacim na mobilni data link (Bonbon mreža, odn. T-Com), download i update aplikacija s Galaxy Appsa proradi najnormalnije. Nema što nisam probao po routeru i uređajima, probao sam također skidati i na drugoj lokaciji gdje se za pristup netu koristi Optima i gdje je sasvim neka treća oprema (router), gasio firewall na korisničkim stranicama, ali ista stvar. Preko Optime stvar jednsotavno ne radi. Zvao sam ih danas i pitao što misle o tome, međutim nemaju pojma i kažu da oni ne brane ništa po tom pitanju. Trebao bih možda postaviti pitanje negdje u forum oko Samsungovih uređaja, ali mi se čini kako je frka ipak do Optime, tim više što sam našao po netu spike da ljudi imaju iste probleme npr. s američkim Verizonom koji navodno blocka Galaxy Apps. Hvala za bilo kakav info.

Edit: riješio sam problem otkantavanjem Optiminih DNS servera i postavljanjem Googleovih na wifi konekciji (8.8.8.8 i 8.8.4.4).

Deckard
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 10:06 (deckard).
Moj PC  
1 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
Re: Optima i Samsung Galaxy Apps

Iznenađen da sam uopce pronašao sličan slučaj, još veče kad je fakat prošljakalo... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice