Poštovani
Trenutno sam na Optimi, ADSL flat paket na 20 Mbit . Max brzina po svim mjerenjima mi je 14,5 MBit. Nisam ugovorno vezan, pa me ostali operateri napadaju da pređem kod njih. Iskon , najviše.
Uglavnom , htio bih brži internet, što je moguće više. Ima nas sad već 4 usera pa zlostavljamo net, yubito, tablet, mobitel, komp...djeca najviše :-)
Imao sam nekih problema sa linijom u 2 mjesecu ove godine pa su mi nešta mjerili...tu moju patricu,...mijenjali modem,...uglavnom stalno mi je brzinala padala i modem je javljao neka gušenja., greške,...
Uglavnom ovo su mi posali na mail nakon tih zamjena rutera. (Net mi je prije radio bolje - 18 Mbit., tj. brže,...onda je navodno krepao ruter i sad više od tog drugog mjeseca ne ide brže od 14,5 Mbit.), al radi stabilno.
Ovi mi u iskonu se kunu da mi mogu dati bržu vezu, jer kao oni koriste drugu centralu na tom mom području, VDSL tehnologija, spominju mi 31 Mbit/5Mibt, a ovdje mi piše drugačije na tim mjerenjima.
Doduše to je bilo u 2 mjesecu, možda se nešto promijenilo...
Ako mi možete reći, imam li ja šanse za brži net na VDSL-u., ili me samo navlače da pređem kod njih ?
lp
Damir
DSLAM mjerenja (2016-02-18 14:45:22)
Line Index
201360896
IfIndex
Trenutna ADSL brzina u downstream smjeru
16.084 Mb/s
Trenutna ADSL brzina u upstream smjeru
1.367 Mb/s
Maksimalna procijenjena ADSL brzina u downstream smjeru
16.147 Mb/s