pozz all.
evo sad sam rođaku instalirao vistu i sve sredim i dođe na pitanje internet,udem u modem sve namjestim prema uputama i neće
jel možda netko zna u čemu je problem,ako zna molim pomoć.
hvala
pozz all.
evo sad sam rođaku instalirao vistu i sve sredim i dođe na pitanje internet,udem u modem sve namjestim prema uputama i neće
jel možda netko zna u čemu je problem,ako zna molim pomoć.
hvala
Mislim da si nedovoljno opisao problem. Kakvu grešku ti javlja, modem(?), malo više detalja ne bi bilo na odmet.
uštekam usb u komp i neće se povezati odnosno neće mi se prikazati ona ikona wireless network connection
da uđem u tu ikonu i stisnem connect i sve rad ali neprikaže se
jel netko zna kako da mi se ta ikona prikaže
probao sam na xp-u i sve normalno radi ,ali na visti ne
Trebas dati vise inf o problemu. Isto tako trebaju ti zakrpe za Vistu jer puno puno problema rijesava.
da instaliram servis pack 1
Ne prikazuje ti se ona ikonica u taskbaru, kod sata? Ako je to idi desni klik na taskbar-properties- notification area i stavi kvacicu na network ako vec nije.
A mozda drivere instalirati za doticni stick? Samo nagadjam ali nema sto drugo biti cim nemas ikonu,znaci da nemas ni taj uredjaj instaliran.
A mozda drivere instalirati za doticni stick? Samo nagadjam ali nema sto drugo biti cim nemas ikonu,znaci da nemas ni taj uredjaj instaliran.
Koji modem koristi tvoj rođak? Speedtouch, D-Link,...?
Ne prikazuje ti se ona ikonica u taskbaru, kod sata? Ako je to idi desni klik na taskbar-properties- notification area i stavi kvacicu na network ako vec nije.
Koji wirles adapter imaš? Meni je jedan adapter stvarao problem.
Inace, to ti je konekcija za ADSL?
Koji modem koristi tvoj rođak? Speedtouch, D-Link,...?
Probaj resetirati modem, taj Speed touch je manje problematičan, al' evo ipak. Imaš pozadi rupicu na lijevoj strani modema pa stisni unutra sa čačkalicom ili nekim tankim... Restartaj računalo i to ti je to. Ako ne javi!
probam pa javim.
usput da nije do viste????????
Ček' malo...misliš na ikonu kao na slici u attachu?
Takva se na Visti koliko znam(ili ne znam) ne prikazuje. Barem meni nije nikada
probam pa javim.
usput da nije do viste????????
evo ovo sa slike trebam
Na ikonu normalnog LAN-a sam i mislio, a mislim i 'mate'. Ja imam Vistu pa zato...!
EDIT: @mate probaj iskopčati modem iz struje na par trenutaka i ponovo ukopčaj... Ja ne znam što da ti kažem...?
Imaš na visti onaj orb(start) i idi na conect to i stisni to pa javi što ti pokaže!
di je to točnije?????
Donji lijevi kut na task baru je orb s znakom windowsa i kad ga klikneš pojavi ti se kao i kod XP-a ono start panel
i sad na onom dijelu gdje je i my computer i control panel(onom tamnom) imaš i Conect To i kad to stisneš
pojavi se tvoja wirless mreža ,ako ne javi bar što ti kaže jer tako mogu doći bliže rjršrnju svi mi.