Slavonija (Posavina) može sanjati samo ovakve brzine...
Ali zato mi imamo komarce!
Slavonija (Posavina) može sanjati samo ovakve brzine...
Ali zato mi imamo komarce!
znaci potpises ugovor na 24mj i dobijes 100/100 prvu god i sve đabe, a na kolko brzina pada u drugoj godini i kolko je onda love brzina + flat?
Dakle, ja zvao..i kaze teta:
Samo se placa jednokratno prikljucak 150 kn (provlacenje opticke niti u stan) i to je sve, prvu godinu se ne placa doslovno nista, godinu dana NULA kuna - brzina 100/100.
Nakon godinu dana se placa 149 kn/mj. i brzina se smanjuje na 50/50.
e super, hvala ti ;)
znaci potpises ugovor na 24mj i dobijes 100/100 prvu god i sve đabe, a na kolko brzina pada u drugoj godini i kolko je onda love brzina + flat?
Dakle, ja zvao..i kaze teta:
Samo se placa jednokratno prikljucak 150 kn (provlacenje opticke niti u stan) i to je sve, prvu godinu se ne placa doslovno nista, godinu dana NULA kuna - brzina 100/100.
Nakon godinu dana se placa 149 kn/mj. i brzina se smanjuje na 50/50.
Ovo nije humano... A ja T-Comu iz Slavonije placam 360 kn mjesecno za 10mbit/s, + 0.64 mbit/s upload..
Sramota
ma ko zna kad ce to doc u krajeve poput slavonije, pa ja u samoboru koji je zagrebu susjedni grad to nemam(optiku), a kolko znam nema ju ni cijeli zagreb.
Ovo nije humano... A ja T-Comu iz Slavonije placam 360 kn mjesecno za 10mbit/s, + 0.64 mbit/s upload..
Sramota
ma ko zna kad ce to doc u krajeve poput slavonije, pa ja u samoboru koji je zagrebu susjedni grad to nemam(optiku), a kolko znam nema ju ni cijeli zagreb.
Polako, to je ipak investicija i providerima je ipak najbitniji profit. Nema tu "sramote".
meni danas ugrađuju optiku.
Mucki provokator :)
I meni, sa +3 na +3,5 (oba oka)
Koji kvart?
Ajde javi dojmove, ako nije problem mozda koju sliku opreme i kak su ti provukli po stanu..
Tnx!
Ja živim u Stenjevcu i preko puta mene novo nasenje RIS ima optiku, a ja dvije ulice dalje nemam -.-
Niti jedan ISP mi ne može reći kada će provući instalacije u ulice do..
@Slavonija niste jedini koji imaju brzine kao na selu..
Koji kvart?
Ajde javi dojmove, ako nije problem mozda koju sliku opreme i kak su ti provukli po stanu..
Tnx!
Vrbani
Koji kvart?
Tnx!
Vrbani
Kako je proslo? nista ne komentiras..mora da se surfa na 100 Mbita sve u 16 pa se nema vremena :)
Gdje je podesio? Sta ne radi dobro na Auto modu?
Ajde kad ulovis vremena u par crtica samo par informacija kako je provucena instalacija..
Hvala
u postavkama mrežne, bez toga dobiš 50 mbit upload max
Ja sam na auto imao normalni upload.
Jel imas svoj switch između ili si direktno zaštekan sa kompjuterom u njihovu terminalnu opremu?
Ja sam na auto imao normalni upload.
Koji ruter?
Telsey CPL7 :)
E vidiš u tome je fora, ja a vijerijatno svi sa istim "problemom" imaju genexis. Telsey nema taj problem
Pozdrav, zna li itko postoji li optika za Rijeku. Konkretnije Labinsku ulicu. Hrvatski telekom ne pruža još optiku na mojoj adresi iako govore uskoro, pa me zanima ima li još tko da nudi optiku u Hrvatskoj izuzev Zagreba koji je svima najzanimljiviji..
Koji Genexis imaš? Hybrid?
Koji Genexis imaš? Hybrid?
mislim
Ja sam uzeo optiku i provedena mi je po stanu samo cekam njih da uspostave mrezu i donesu router, a sta se tice toga potpiso sam ugovor 2 u 1 i uzeo tablet tako da na ugovoru od 24 mj placam prva 4 mj 50 kn ostalih 20 mj 190kn.... ako ne uzmes tablet onda placas 12 mj po 50 kn a ostalih 12 mj 190 kn.... prva godina je 100/100 a drugu godinu ti smanje na 50/50.... dobijes tablet hp 8....
Ja sam uzeo optiku i provedena mi je po stanu samo cekam njih da uspostave mrezu i donesu router, a sta se tice toga potpiso sam ugovor 2 u 1 i uzeo tablet tako da na ugovoru od 24 mj placam prva 4 mj 50 kn ostalih 20 mj 190kn.... ako ne uzmes tablet onda placas 12 mj po 50 kn a ostalih 12 mj 190 kn.... prva godina je 100/100 a drugu godinu ti smanje na 50/50.... dobijes tablet hp 8....
Javi jel sve u redu prošlo. :)
Taj tablet se nikako ne isplati uzimati.
Zašto?
Za moje potrebe je tablet odličan. A što bi vi iPade?