Ti zvucnici su ok sigurno Creative ima dobre zvucnike uvjek im dajem prednost ispred Logitec, ali to izgleda ko igracka nit blizu pravom zvucniku tu mislim na satelite i ne moze bit bolje od recimo ovog dole modela Genius 2.1 pa da se postavi na trepavice. Ja imam doma inace stariji model od Creative Inspire T 3000 2.1 kupljen pod kraj 2005 g i oni koji ga imaju znaju kak je dobar no kod mene trenutno miruje nema posla za njega.
...to izgleda...odmah si pogriješio...nije bitno kako izgleda...opet uspoređuješ kruške i jabuke..inspire serija je low level što se tiče creativaca...i-trigue ima opake male magnete od neodimijuma.i ne treba im ruglo od akustične kutije da postignu sve moguće frekvencije od 40hz-20000hz...govorim o novijoj tehnologiji...to je kao da uspoređuješ mobitel iz 1987 godine koji je izgledao kao akumulator sa telefonskom slušalicom iz telefonske govornica sa današnjim mobitelom solidne marke i high klase..i onda to opravdavaš robustnom konstrukcijom ovog iz 1987 godine...nema logike...prv 2.1 sustav koji sam imao je bio od Cambridge Soundworksa...PC Works serija...tip je platio 3,500 tadašnjih maraka(2000god) pioneerove zvučnike i tehnicsovu liniju,a ja ove na prodaji u LIDL-u u njemačkoj za 70 dm..hvalio se on hvalio svojim drvenim kutijama,ali skoro da je zaplakao kad je čuo moje Cambridgovce..kvalitet,volumen i definicija zvuka...a na maksimumu normalno razgovaramo nepovišena tona ...recimo da su za tanku liniju ispred creativaca...(surađuju firme....)..tako da više,dosta sa tim rokerskim legendama o drvenim kutijama koje daju najkvalitetniji zvuk...nekad bilo....neću sad početi o onim elektrostatskim zvučnicima koji su veličine loptice za tenis(veliki) a koji će razvaliti svaku tvoju kutiju veličine dječjeg mrtvačkog sanduka...veličina je bitna..ali samo kod cura...a tu zvučnici ne pomažu...