Zvucnici

poruka: 22
|
čitano: 3.371
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Zvucnici

pozdrav imam ovakve zvucnike http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Zvucnici/ZVUCNICI-MINTON-2-1/4894452 i na wooferu bi tjeo izvadi ovo za pojavacanje tona i basa i to stavit na stol ali da ostane spojeno na woofer ovako se moram saginjat pod stol zato sto mi je woofer dole.

ako se to ikako moze spojit produzio bi kabel

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zvucnici

Heh...koliko si vješt s lemilicom? {#}

Ako je moguće isčupati samo potenciometre van...nakalemit par metara žice na njih i strpat ih u nekakvo kućište...to bi bilo najbezbolnije rješenje. Probaj ih izvadit van (bez da pri tom nešto nepovratno slomiš) pa vidi jesu li zalemljeni na štampanu pločicu ili su (kojom srećom) već na na žicama...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Zvucnici

e hvala ma ima jedan tip koji zna dobro radit sa lemilicom pa bi to njemu dao da radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zvucnici

ili jednostavnije da capnem kabel i ubacim još kabla i izoliram

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Zvucnici
marin sparks kaže...

ili jednostavnije da capnem kabel i ubacim još kabla i izoliram

Ovo je svakako najjednostavnije. Samo vidi mogu li se uopće izvaditi.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
13 godina
neaktivan
Zvucnici

kad smo kod zvucnika, vase osobno misljenje, koji je bolje uzeti? Meni se Logitech cini bolji izbor, nego li Corsair, ili mozda grijesim?

http://www.instar-informatika.hr/zvucnici-corsair-gaming-audio-sp2200-21-channel-ca-sp212eu/COR-CA-SP212EU

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=10050309&id_artikl=100.503.046

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zvucnici

bolji su Logitech

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvucnici

Ma kakvi stari, nemoj davat krive informacije.

Ovi Corsair su po kvaliteti zvuka barem za klasu bolji.Ali namjena je totalno drukčija pa se ne mogu uspoređivat.

Osobno bih u bilo kojem slučaju uzeo Corsair.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zvucnici

da ali ovi logitech su 5.1 koliko vidim a oni 2.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
blackened_wolf kaže...

Corsair je bolji, ali i duplo skuplji.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
15 godina
neaktivan
marin sparks kaže...

da ali ovi logitech su 5.1 koliko vidim a oni 2.1

To nema veze s kvalitetom zvuka.Vjeruj mi da su ovi Corsair za klasu bolji.

Znači ti bi po svojoj teoriji rađe uzeo ove 5.1 Vivax nego ove Wharfedale 2.1 :DDD

15 godina
Zvucnici

Corsairovi kostaju 800kn , pa bih ja tu prije uzeo  Logitech Z623 za 814 KN !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zvucnici

explorer to je vec druga stvar ti  vivax  su nekvalitetni velika je razlika između njih i Logitech zvucnika

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvucnici
Nije druga stvar, želim ti ukazati na to da količina zvučnika nema veze s kvalitetom zvuka što ti očito brkaš.

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zvucnici

oke a zar nije bolje imat 5.1 neko 2.1 zvucnike

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvucnici

Ovisi za šta, za slušanje glazbe recimo je bolje imat 2.1 (ili 2.0) a za filmove i igre zbog "efekata" (eksplozija i tog sveg) 5.1

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
marin sparks kaže...

oke a zar nije bolje imat 5.1 neko 2.1 zvucnike

Iako je kolega Magnum već rekao kako stvari stoje, moram intervenirati.

Ajde ti objasni zašto je bolje imati 5.1 sustav?

Teško je vama(većini ljudi koji misle da je više bolje) objasniti u čemu je ovdje zapravo riječ.

Kod vas je računica za kvalitetu što jači bas i što više zvučnika , a to nije tako.Jesi li ikad npr.vidio kako izgleda studio gdje se snima glazba?Vjerojatno jesi, i mogao si primjetit da tamo nemaju nikakve 5.1, 7.1, 15.4 ili neznam kakve sustave nego čisti stereo, 2.0 znači.Kako to sad ljudi koje se kuže u to koriste samo 2.0, zašto ne koriste 5.1

Vrlo jednostavno, sva glazba najpravilnije svira u stereu jer se tako zvuk najbolje rasporedi.Kako ćeš u 5.1 rasporedit, šta gitara u zadnji lijevi, bubanj u prednji desni, glas u sub, nastao bi nered.

Druga je stvar ako sustav služi za igrice i filmove jer surround npr. preciznije locira protivnika u igri.

I na kraju krajeva, 98 % ljudi jako loše postavi 5.1 sustave iz neznanja ili manjka mjesta i onda to zvuči gore nego neki 2.1 sustav.

13 godina
neaktivan
Zvucnici

imam problem sa zvucnicima odnosno neam uopce instaliran zvuk kao da ga instaliram da imam zvuk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
buhtla kaže...

imam problem sa zvucnicima odnosno neam uopce instaliran zvuk kao da ga instaliram da imam zvuk

instaliraj drivere od zvučne! {#}

13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
buhtla kaže...

instaliraj drivere od zvučne! {#}

DI DA NAĐEM TE DRIVERE

17 godina
neaktivan
buhtla kaže...

DI DA NAĐEM TE DRIVERE

koju matičnu imaš? A ako imaš i zvučnu karticu, napiši koju zvučnu imaš. Ako neznaš skini si Everest pa pogledaj.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice