Pošto sam nešto brljajo po sound setingsima kad sam stavljao microphone sad kad vratim jack od zvučnika čujem samo zvučnike iz kompa(ugrađene) a kad isključim jack iz kompa (od zvučnika)ne čujem nikakav zvuk.Može mi tko reči kako da vratim default posatvke tj da namjestim zvučnike?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To čuješ zvuk iz zvučnika u monitoru??? Koje windowse imaš i e si prištekal iza u zeleni onaj line out?
To čuješ zvuk iz zvučnika u monitoru??? Koje windowse imaš i e si prištekal iza u zeleni onaj line out?
Da čujem zvučnike iz monitora.imam windows 7 naravno da sam ukopčao jack
Odi u control panel i sound, i tam si postavi da ti je pod line out il speakers kak već piše ona kvačica...tu probaj neke narihtati jer ja imam xp, pa neznam baš kak je to na sedmici....
Probao sam to već
Itkoooooooooooooooooooooooo
Ili zovi Vidovitog Milana ili se probaj sjetiti što si točno dirao (čitaj pokvario) i te postavke namjesti onako kako ti odgovara!
Kako da netko zna koju si ti točno postavku mijenjao.
A što se tiče vračanja na staro uvijek možeš reinstalirati windows. 
Ili zovi Vidovitog Milana ili se probaj sjetiti što si točno dirao (čitaj pokvario) i te postavke namjesti onako kako ti odgovara!
Kako da netko zna koju si ti točno postavku mijenjao.
A što se tiče vračanja na staro uvijek možeš reinstalirati windows. 
Davaj broj od vidovitog Milana
Pozdrav ekipa, imam zvučnike 2.0 sistem, znači imam glavni zvučnik na kojem su priključci od traga i
potenciometar, kad spojim drugi samostalni zvučnik u ovaj glavni počne mi šuštiti u oba zvučnika, kad
isključim taj samostalni sve je uredu.