Zvučnici za PC

poruka: 7
|
čitano: 2.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zvučnici za PC

Vec duze vrijeme razmišljam o kupnji nekih zvučnika za PC pošto ove koje sad imam su počeli šumiti, našao sam neke na linksovoj stranci pa me zanima što mislite o njima i dali možda mogu dobit išta bolje za tu cijenu ?? 
 http://www.links.hr/?naziv=zvucnici-logitech-z506-5-1-crni-retail&option=artikl&id_artikl=100.503.229

0 0 hvala 0
15 godina
Zvučnici za PC

uredu su zvučnici,sve ovosi za što ti trebaju ,ako za muziku radje uzmi 2.1 sistem 200w od logitecha a ako imas u vidu filmove uzmi ove koje si naveo

Prodajem univerzalne blokove za gpu kartice,EKWB
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvučnici za PC

I naravno ako imaš gdje fino postaviti 5.1 sustav, a ne držati ih na stolu ispred monitora poredane.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvučnici za PC
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zvučnici za PC

da nerazumijem se bas u to 5.1 2.1 i te fore ugl za muziku je da cim jaci bass i to je to, dajte mi molim vas link nekih za koje mislite da bi bili najbolji za to cijena moze do 1000kn

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Zvučnici za PC

a znam ali malo sam lijen covjek pa mi se neda trazit stalno ali evo procitao sam sad bar znam koji su sto

15 godina
Zvučnici za PC
Prodajem univerzalne blokove za gpu kartice,EKWB
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice