nešto je sigurno problem na kompu ili zvučnoj jer kad uštekam zvučnike u mp3 sve radi normalno
molim pomoć nemogu bez zvuka prilično me to živcira
nešto je sigurno problem na kompu ili zvučnoj jer kad uštekam zvučnike u mp3 sve radi normalno
molim pomoć nemogu bez zvuka prilično me to živcira
pogledaj si drivere od zvučne dal ih imaš il probaj reinstalirat pa opet instalirati drivere
Jel' me čuješ sad?
več sam instaliral najnovije drivere, al opet isto
i da več sam prije imal problem sa zvučnikom zato jer sam stavil novu grafičku i na zvučniku je bil crveni x i pisalo je "No speakers or headphones are plugged in"
i samo sam skinul realtek hd audio manager sve je radilo, a sad nema nikakvog x-a ili uskličnika
A mi smo ovdje vidoviti pa bismo trebali znati o kakvoj se zvučnoj radi, koji je OS itd. Možda ti je samo postavljen neki drugi izlaz za zvuk kao default, stavi screenshot ekrana sound settingsa u control panelu.
Jesi siguran da ti nije negdje smanjeno ili muteano? Događa se, jel :P
Jesi ju probao deinstalirati iz Device Managera i instalirati ponovo?
ma siguran sam 100% da nije na mute i več sam probal zbrisati i instalirati drivere
Pretpostavljam da si dobro spojio sve, jesi probao na prednji izlaz spojiti? Iako stvarno sumnjam da ti je izlaz otišao. Ja bih na tvom mjestu skinuo Ubuntu ili neki takav OS koji može raditi s CD-a i probao u njemu, da vidiš je li problem s driverima ili čime već u Windowsima ili je hardverski problem.
Jel' znaš kako, tj. zašto je prestalo raditi?
več sam probal na prednji izlaz, al ne radi
zvuk mi je nestal od kad su skužili da su mi windowsi kopija
več sam probal na prednji izlaz, al ne radi
zvuk mi je nestal od kad su skužili da su mi windowsi kopija
... imaš pm