Zvučnici ne rade

poruka: 14
|
čitano: 5.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Zvučnici ne rade

Imam ispravne zvučnike, a ne rade. Provjerio sam utore, sve dobro ukopčano. Kad pojačam do kraja čuje se jako jako slabi zvuk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Zvučnici ne rade
Pero kaže...

Imam ispravne zvučnike, a ne rade. Provjerio sam utore, sve dobro ukopčano. Kad pojačam do kraja čuje se jako jako slabi zvuk.

Kakav zvučnik imaš? Midi tower? Mislim jedan kabel ide na utičnicu od matične a drugi jesu li spojen na USB ili adapter? Ako je samo jedna utičnica kojim spajaš na matičnu tad ti je slab zvuk a ako ima na midi tower kojim ima dodatno napajanje tad se ušteka na USB ili Adapter tad se pojača dosta jak zvuk.

Ako možeš poslikaj zvučnik i postaj ovdje. Prednje i stražnje starne da utvrdimo što i kako.

Nenad
17 godina
Nello kaže...
Pero kaže...

Kakav zvučnik imaš? Midi tower? Mislim jedan kabel ide na utičnicu od matične a drugi jesu li spojen na USB ili adapter? Ako je samo jedna utičnica kojim spajaš na matičnu tad ti je slab zvuk a ako ima na midi tower kojim ima dodatno napajanje tad se ušteka na USB ili Adapter tad se pojača dosta jak zvuk.

Ako možeš poslikaj zvučnik i postaj ovdje. Prednje i stražnje starne da utvrdimo što i kako.

To su ovi.

16 godina
neaktivan
Zvučnici ne rade

Spoji te zvučnike na mp3 ili mobitel i vidi ako rade.Ako je problem isti zvučnici nevaljaju

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

Spoji te zvučnike na mp3 ili mobitel i vidi ako rade.Ako je problem isti zvučnici nevaljaju

Spojio sam ih na laptop i sve šljak bez problema.

17 godina

Na slici gore vidim "Stereo Headphone / Passive speaker". Probaj to promijeniti (u nešto tipa "desktop pc speakers").

KaeR
17 godina
KaeR kaže...

Na slici gore vidim "Stereo Headphone / Passive speaker". Probaj to promijeniti (u nešto tipa "desktop pc speakers").

Kaj bilo da stavim isto je...

16 godina
neaktivan
Zvučnici ne rade

O *ebemu mamu , nešto sa zvučnom nevalja.

Probaj instalirati nove drivere za zvučnu 883 ili 889 ovisi koji imaš.

Ako te ne bude radilo znači da je zvučna otišla.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvučnici ne rade

Mislim da nešto nije dobro spojeno, stavi na Power Speaker pod opciju, klik na Ok, restartaj komp i još jednom pogledaj. Provjeri straga da li je sve dobro spojeno i pokreni jack sensing sa start, kako i imaš ponuđeno, ako pronađe dobro zvučnike, sve ok.

Isto tako u opcijama od Windowsa pogledaj pod Sound, da namjestiš 5.1 i testiraš svaki zvučnik posebno, isključiš full range jer nemaš taj profil zvučnika i to je to.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

O *ebemu mamu , nešto sa zvučnom nevalja.

Probaj instalirati nove drivere za zvučnu 883 ili 889 ovisi koji imaš.

Ako te ne bude radilo znači da je zvučna otišla.

Ne može instaliravati drivere za HD Codec tipa 883,889 itd. kad ima AC97 staru zvučnu. Ovo je stari Realtek nonHD, ne uči ga krivo.

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=23&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#AC

Ovdje gore je driver za tvoju zvučnu, posljednji, pa vidi s njim jel šta bolja situacija, naravno ja još uvijek mislim da nešto nije dobro spojeno.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Zvučnici ne rade
E Jbg nisam slike gore gledao :)

0 0 hvala 0
17 godina

Hvala svima na pomoči. Nisam uspio to popravit jer je otišla zvučna na matični.

16 godina
neaktivan
Pero kaže...

Ako na matičnu ploču za zvuk koji je u kvaru ali zato postoji nadogradnja PCI kartica za zvučnu karticu od kojih imam ja. Samo staviš karticu i windows će sam prepozna ako ih nema a netu ima drivera za njega.

Nenad
17 godina
Nello kaže...
Pero kaže...

Ako na matičnu ploču za zvuk koji je u kvaru ali zato postoji nadogradnja PCI kartica za zvučnu karticu od kojih imam ja. Samo staviš karticu i windows će sam prepozna ako ih nema a netu ima drivera za njega.

Preostaje mi to ili da kupim zvučnu u obliku usb stika.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice