Zvučnici, Mikrofon, Web kamera

poruka: 13
|
čitano: 4.201
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo ovako tj. Naša san kao nekakvi *Logitech* Zvučnik , kameru i mikrofon u linksa ( Split ) i mislim kupit to , zato jer mi je tipkovnica Logitech isto  :). Evo naša san komponente sad neznan kakve su , jesu li kvalitetne , zato molim pomoć na forumu!!

EDIT : zvučnike prve namjeravam kupit, sad trenutno koje imam  Neon oni  su slabi , šušte i tako...

1. Zvučnici :D

2. Mikrofooon

3. Web kamerica

Važno je da sve radi , da je kvalitetno ... Jeftino sam odabra jer nemam namjeru puno potrošit

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 1:26 (jukiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jel zna neko?? :O

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zvučnici su u redu, za ostalo neznam jer nisam osobno ispreobao, ali je logitechovo, to je plus

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mikrofon je DAAAAALEKO precijenjen.

Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Zvučnici, Mikrofon, Web kamera
jukiii kaže...

Evo ovako tj. Naša san kao nekakvi *Logitech* Zvučnik , kameru i mikrofon u linksa ( Split ) i mislim kupit to , zato jer mi je tipkovnica Logitech isto  :). Evo naša san komponente sad neznan kakve su , jesu li kvalitetne , zato molim pomoć na forumu!!

EDIT : zvučnike prve namjeravam kupit, sad trenutno koje imam  Neon oni  su slabi , šušte i tako...

1.  Zvučnici :D

2. Mikrofooon

3. Web kamerica

Važno je da sve radi , da je kvalitetno ... Jeftino sam odabra jer nemam namjeru puno potrošit

ma kupi samo zvucnike sta ce ti mikrofon i web kamera

15 godina
neaktivan
Promjeni zvucnike dodaj još 100 kn za njih ti s220 su dno pretuzno nešto. Btw. Sta će ti taj mikrofon Preskup je..uzmi neki od 50 kn
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 19:25 (explorer 4).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Mikrofon ti nije potreban jer web kamera ima integrirani u sebi. Radije uloži u bolje zvučnike ili kameru.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
14 godina
neaktivan

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35_335&products_id=9381 dobio preporuku sa ovog foruma za zvučnike i mogu reci da sam prezadovoljan.....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Samo links... ne taj AMD

15 godina
protjeran
jukiii kaže...

Samo links... ne taj AMD

nije AMD nego ADM

14 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Samo links... ne taj AMD

moja ti je preporuka ovog modela zvucnika u odnosu na kvalitetu i cijenu,,,, nisam rekao da moras kupiti u ADM-u {#}

15 godina

Planiram kupnju slušalica bez mica i web kamere. Pošto mi je mic potreba a web camera ima integriran mic može li se taj mic koristit u TeamSpeaku znači samo kao mikrofon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mozes ga koristiti u teamspeaku :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice