Zvučnici Genius SP-HF2020

poruka: 17
|
čitano: 10.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Planiram kupiti ove zvučnike, evo i linka http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=48211&ctNode=148&mp=1. Cijenovno su oko 500-600 kn. Sad me zanima vaše mišljenje o njima i da li možda postoje bolji u tom cijenovnom rangu?

0 0 hvala 0
15 godina

Na tvom mjestu bih i ja najvjerojatnije uzeo te zvucnike da trazim 2.0 sistem ! Izgled mi se jako sviđa !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja bi za te novce rađe uzeo M audio AV 30, skuplji su oko 100 kn, ali su kvalitetniji za dva koplja.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Zvučnici Genius SP-HF2020
explorer 4 kaže...

ja bi za te novce rađe uzeo M audio AV 30, skuplji su oko 100 kn, ali su kvalitetniji za dva koplja.

Sve ovisi za šta mu treba. M audio AV 30 su više studijski monitori koji služe za glazbenu, video produkciju. Dok  je SP-HF2020 više za slušanje glazbe, filmove, itd.

13 godina
neaktivan

Nisam napisao. Znači zvučnici bi bili spojeni na tv i kompjuter, upotreba glazba, filmovi...

13 godina
neaktivan

Moja preporuka

SP-HF 2.1 3000

To su ti skoro isti zvučnici samo što ovi imaju bass od neki 30w a to ti daj baš kvalitetan i dubok zvuk

http://images.ceneje.si/products/thumbnails2/ImageHomePageZoomed/cro-genius-sp-hf-21-3000-1995254_1024x768.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gledam malo po internetu, ne mogu naći ni jedan drugi 2.0 zvučnik koji bi bio konkurencija HF2020. Ako netko zna neka napiše.

15 godina
neaktivan

creative gigaworks t20 II

Odlicni zvucnici

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fla kaže...

Moja preporuka

SP-HF 2.1 3000

To su ti skoro isti zvučnici samo što ovi imaju bass od neki 30w a to ti daj baš kvalitetan i dubok zvuk

http://images.ceneje.si/products/thumbnails2/ImageHomePageZoomed/cro-genius-sp-hf-21-3000-1995254_1024x768.jpg

ajde ti meni reci di se kod nas mogu kupiti ti zvučnici? Koliko se ja sjećam prodavali su se kod nas prije više od 2 godine.

15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
fla kaže...

Moja preporuka

SP-HF 2.1 3000

ajde ti meni reci di se kod nas mogu kupiti ti zvučnici? Koliko se ja sjećam prodavali su se kod nas prije više od 2 godine.

Ma lik ispaljuje gluposti tu i na još nekim temama, pusti ga.

btw.evo T 20 ta 530 kn u ADM-u.

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=creative+t20

17 godina
neaktivan

Ma vjerujem da priča gluposti, ali ja bi rado htio vidjeti te zvučnike ponovo u prodaji... znam da im je cijena bila 260kn, što je bilo i više nego povoljno! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I ja bi hehe, stvarno je bila kupnja za lupit se nogom u guzicu par puta.

Šteta šta naši uvoznici uvoze slabo dobre Genius modele, a kad uvedu onda brzo nestanu

1 0 hvala 0
16 godina

Znači ako bih uzeo T20 umjesto HF2020 definitivno ne bih bio razočaran? Ili je to više stvar osobnog ukusa, pa nekom bolje zvuče ove nego one itd.

Jer sam upravo danas uzeo HF2020 i tek sada sam pronašao ovu temu. Pa pošto su bliske cijene vjerojatno bi ih mogao zamijeniti.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

I ja bi hehe, stvarno je bila kupnja za lupit se nogom u guzicu par puta.

Šteta šta naši uvoznici uvoze slabo dobre Genius modele, a kad uvedu onda brzo nestanu

Kod nas večinu toga ne moš kupit,{#} zato kaj naši trgovci balvani moraju prodavat samo Logitech jeftinu kramu.Kad bi uvezli nekaj bolje za istu lovu, u odnosu na Logitech kak bi onda ovo zadnje uopče prodavali nikak Logitech jeftina bižuterija bi istrunula na policama.{#}

Genius modeli nestanu s razlogom, ljudi vide kaj valja za malo love jer su informirani pa to pokupuju i onda ih nema do sljedeče pošiljke kaj drugo.{#}

Oni koji se sječaju situacije prije nekoliko godina, točnije 2007-2008 sjetit če se odličnih Gigabyte GP-S7500 2.1 zvučnika niti jedan ondašnji vrlo poznati dučan kao Vemil ili LInks ili HgSpot i ostali ih nije imal u ponudi.Mogel si ih samo nač u dva dučana kod nas, i to neki manji slabo poznati dučani za koje večina nije nit znala.Taj Gigabyte model je bio odličan, za 320kn kolko su koštali nisi mogao dobit ništa bolje uglavnom ti zvučnici su spadali u znatno viši rang po kvaliteti.No cijena je bila prilično niska, kak se ono kaže kupuj dok ima i ne razmišljaj nit sekunde Gigabyte ih je proizvodil samo godinu dana i to je to. Oni koji su kupili taj model zvučnika, znaju o čem se tu radi baš šteta kaj su se tak kratko proizvodili ode baba s kolačima. Još od onih vremena nisam videl nigdje, tak kvalitetno izrađen satelit zvučnik takve izrade za tu lovu danas tak nekaj ne moš više nač to sigurno.{#}

http://www.tweaktown.com/reviews/1247/gigabyte_gp_s7500_2_1_speaker_system/index6.html

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
neaktivan

Frend je crne nabavio, u redu su za tu lovu ali osobno sam više očekivao. 1800A model mi nekako bolje i uvjerljivije zvuči, a jeftiniji je. Zgodno jedino što ima i digitalni, osim analognog, način spajanja, te kvalitetna konstrukcija, barem što se kutije same zvučnika tiče.

Kažem, zvuk je po meni - mediocre, prosjek klase, kako i mnogo online osvrta kaže. Možda pretjerujem, no T20 II, M-Audio AV30 mi imaju puno uvjerljiviji i čišći zvuk. Nisu to loši zvučnici da se razumijemo, ali na prvi pogled se čovjek zaljubi - pa se malo razočara, kao i kod cura kad padne isključivo na vanjski izgled.

Tako je i 2020 modelu izgled i drvena konstrukcija, ta neka veličina i masivnost najveći adut. Što se samog zvuka tiče, spojili smo na najobičniji XonarDG, pustili nekoliko albuma od klasične glazbe do metala preko Foobara2000 (FLAC), od filmova je izbor pao na prvi dio Plaćenika, a od igara Crysis 2LA Noire , zvuk je u redu, ali ne prati mi taj početni wow!, kad sam ih ugledao raspakirane ono, "pola metra" drveta visoki tornjevi u 2.0 izvedbi.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 23:09 (thedream).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Frend je crne nabavio, u redu su za tu lovu ali osobno sam više očekivao. 1800A model mi nekako bolje i uvjerljivije zvuči, a jeftiniji je. Zgodno jedino što ima i digitalni, osim analognog, način spajanja, te kvalitetna konstrukcija, barem što se kutije same zvučnika tiče.

Kažem, zvuk je po meni - mediocre, prosjek klase, kako i mnogo online osvrta kaže. Možda pretjerujem, no T20 II, M-Audio AV30 mi imaju puno uvjerljiviji i čišći zvuk. Nisu to loši zvučnici da se razumijemo, ali na prvi pogled se čovjek zaljubi - pa se malo razočara, kao i kod cura kad padne isključivo na vanjski izgled.

Tako je i 2020 modelu izgled i drvena konstrukcija, ta neka veličina i masivnost najveći adut. Što se samog zvuka tiče, spojili smo na najobičniji XonarDG, pustili nekoliko albuma od klasične glazbe do metala preko Foobara2000 (FLAC), od filmova je izbor pao na prvi dio Plaćenika, a od igara Crysis 2LA Noire , zvuk je u redu, ali ne prati mi taj početni wow!, kad sam ih ugledao raspakirane ono, "pola metra" drveta visoki tornjevi u 2.0 izvedbi.

Upravo to što kažeš, čini mi se da je kod nas naisplativiji model onaj sp hf 1255 za 300 kn.

Bome lijepo izgledaju, dovoljno snage i kvalitetna izrada. Zvuk mi se čini čak i boljim nego sp hf 2020.

M audio se ne smije uspoređivati s Geniusom :D

17 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Upravo to što kažeš, čini mi se da je kod nas naisplativiji model onaj sp hf 1255 za 300 kn.

Bome lijepo izgledaju, dovoljno snage i kvalitetna izrada. Zvuk mi se čini čak i boljim nego sp hf 2020.

M audio se ne smije uspoređivati s Geniusom :D

ja imam njih i meni su za tih 270kn koliko sam ih platio odlični. Za neke tulume unutar 20m2 dušu dali kao i za svakodnevno slušanje muzike. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 0:27 (Balvan8).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice