Tako da vidiš i sam da je meni svejedno koje zvučnike uzmem, kad nemam punokrvni X-Fi čip...
Uvjek je jednako dobro/loše pojačanje i obrada zvuka i sa A-SE i X-FI.
Jesi probao ove Asusove zvučne?
Kakav je zvuk? Ja volim prirodan zvuk, ne savršeni umjetni zvuk...
Zvuk je nesavršen i zato je i lijep, kad nešto u FL obradiš da je u stotinku točno, zvuči lošije nego sa kašnjenjem
u Live izvedbi...

Ne kuzim zakaj stavljaju na svoje proizvode loše kondenzatore ušteda ne drzi vodu baš, vecini je ionak svejedno obican korisnik normalno gleda kakav je proizvod niko ne gleda kondenzatore roba se kupuje svejedno. Samo si Asus srozava ugled bi se reklo no zapravo nije tak, jer 90% ljudi kak sam vece rekel nit ne gleda kondenzatore to je zadna rupa na rezervnom sviralu.
Poslušao sam i DS i DG, ali i Essence ST, da se nisam toliko dugo bavio beskrajnim i nerazumnim obrtajima grafičkog podsustava mogao sam primjerice davno ostati na 5770 kartici, još od 10/2009 i fino uzeti poštenu zvučnu kad već toliko volim dobar zvuk. Pod poštenu mislim na Essence ST ili STX, 1400,1500kn pa šta,jednom u 10g i doviđenja. A ne svakih pola godine ili 3mj. obrtati grafički sustav.
Poslušao sam ih jednom zgodom baš u Konikomu,ali na laptopu. Vrlo dobri zvučnici za 500kn, masivni,čvrsti,zvuk je topao iako ne preglasan - što se i nije moglo očekivati s obzirom na AudioMAX zvučnu sa HP laptopa, + činjenicu da bi im dobro došlo još kakvih 10W RMS-a po kanalu. Onda bi bili taman.