Zvucnici cca1000kn(+/- 50€)

poruka: 93
|
čitano: 15.680
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Zvucnici cca1000kn(+/- 50€)

Fina kombinacija, oni su mi bili drugi izbor poslije MA, sad su prvi kad su ovi prodani,

al problem je kaj si to trenutno nemogu priuštit, kad mi sjednu novci drugi mjesec 1400-1500kn je plafon kaj mogu izdvojit,

neznam možda da pričekam malo i skupim nekaj para još, uglavnom nebudem srljo jer sam neki polulaik što se hi-fi-a tiče

pa da ne kupim nešto neodgovarajuće.

Sometimes you just have to pee in the sink
17 godina
Absu kaže...

Fina kombinacija, oni su mi bili drugi izbor poslije MA, sad su prvi kad su ovi prodani,

al problem je kaj si to trenutno nemogu priuštit, kad mi sjednu novci drugi mjesec 1400-1500kn je plafon kaj mogu izdvojit,

neznam možda da pričekam malo i skupim nekaj para još, uglavnom nebudem srljo jer sam neki polulaik što se hi-fi-a tiče

pa da ne kupim nešto neodgovarajuće.

Bolje pričekaj dok ne skupiš dovoljno. Ovako nešto se kupuje za duže vrijeme, tako da se isplati kupiti odmah u startu nešto što je malo bolje. Druga peporuka bi bila malo NAD pojačalo i MA BR2. To bi isto trebalo fino svirati. U principu, teško će ti biti da ideš ispod ovih cijena dolje osim ako ne kupiš neke zaista starije komponente i zvučnike. p.s.: Tek sad vidim da su i zvučnici i pojačalo iz moje druge preporuke od istog vlasnika. :) Izgleda da je čovjek pažljivo matchirao ovaj mali sistem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 12:40 (Sil).
17 godina

Prati audio opremu na njuskalu, nade se cesto jeftinih stvari, naravno moras reagirati brzo i uvijek probati robu prije kupnje.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice