moze neka trgovina sa zvucnicima u zagrebu,nisam iz zagreba pa se mal teze snalazim ?
Ako misliš na PC zvučnike, imaš links, adm, i takve dućane. Možeš otić na nabava.net pa tamo možeš izabrat što tražiš, uspoređivat cijene itd.
sestrična mi ima Logi x 230-tke i tu su negdje sa svime...iako Logi ima bolje visokotonce što je pohvalno za 2.1 sustav
, a stric mi ima X-530-tke ali mi nije dopustio da ih istestiram na najjačem...misli da će se syebat 
Ali je moj BASS na ljestvici od 1-100 za cca 5 bodova bolji od Logi-ja...prošle godine sam testirao 
Eto, vidiš da krči ;) U mene ništa ne krči :P
Inače, nemaju ti zvučnici visokotonce, imaju jedan driver koji je za sve osim basa, šta ne? Pravi visokotonci su ti oni koji sviraju od recimo 5000 pa na više Hz.
cca 5 bodova... Od koliko? :D
Hahahahahaha
O cemu ja i t i ;)
A covjek skinuo dasku i i dalje ima kvalitet ;)
Sta bi bilo da ti i ja poskidamo daske ;)
Mi nekako svako malo skrenemo s teme totalno. Samo čekam da nas banuju jedan dan obojicu na par tjedana :D
Jok, da skidam dasku... Će da me pobiju susjedi :) Inače, ozbiljno, kako na receiveru imam pojačavanje po dB, obično slušam muziku na nekih -30 do maksimalno -20 dB, a idu do +18, tako da stvarno ne bi bilo dobro da skidam dasku :D

zakon