Zvučnici ili 2.0 ili 2.1

poruka: 33
|
čitano: 4.503
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zvučnici ili 2.0 ili 2.1

Razočarao sam se u USB aktivne zvučnike jednom i bilo mi je dosta za sva vremena, otad ide pravilo ako zvučna ima iole iskoristiv DAC - piči po njoj. Zaobilaženje zvučne jedino dolazi u obzir kod mene spajanjem Receivera, pa da njegov DAC odrađuje posao. Nisam objektivan valjda, gledam po sebi pa se ispričavam.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 16:52 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Zvučnici ili 2.0 ili 2.1
i_rambo_plache kaže...

Ja imam Logitechove Z-4 i, iako nisam neki iskusan audio stručnjak, mogu reći da sam super zadovoljan s njima. Visoki i srednji tonovi su čisti i bez šuma i na najglasnijim postavkama (što me iskreno iznenadilo), jedino imam dojam da bas postaje malo mutan kad je na najjačem sa sveukupnom glasnoćom iznad pola (što je stvarno glasno, preglasno za ležerno slušanje).

Super je i remote (ili kako se to već zove), plastična stvarčica povezana s kompom s (vrlo kvalitetnim) regulatorima glasnoće i basa, on/off gumbom te ima utore za slušalice i još neki utor (ne znam za što). Jedina primjedba ide na taj utor za slušalice. Naime, kad se ukopčaju slušalice, zvuk se čuje samo na jednoj slušalici. No to mi ne smeta pošto slušalice kačim u jack na prednjoj strani kućišta.

imam i ja iste zvučnjake i zvuk se čuje na obje slušalice.

lijevo ti je jedan ulaz za slušalice, a desno line IN

17 godina
neaktivan
RE: Zvučnici ili 2.0 ili 2.1
Bugofil kaže...
i_rambo_plache kaže...

Ja imam Logitechove Z-4 i, iako nisam neki iskusan audio stručnjak, mogu reći da sam super zadovoljan s njima. Visoki i srednji tonovi su čisti i bez šuma i na najglasnijim postavkama (što me iskreno iznenadilo), jedino imam dojam da bas postaje malo mutan kad je na najjačem sa sveukupnom glasnoćom iznad pola (što je stvarno glasno, preglasno za ležerno slušanje).

Super je i remote (ili kako se to već zove), plastična stvarčica povezana s kompom s (vrlo kvalitetnim) regulatorima glasnoće i basa, on/off gumbom te ima utore za slušalice i još neki utor (ne znam za što). Jedina primjedba ide na taj utor za slušalice. Naime, kad se ukopčaju slušalice, zvuk se čuje samo na jednoj slušalici. No to mi ne smeta pošto slušalice kačim u jack na prednjoj strani kućišta.

imam i ja iste zvučnjake i zvuk se čuje na obje slušalice.

lijevo ti je jedan ulaz za slušalice, a desno line IN

Shvaćam, ali na line-inu se ne čuje ništa dok se na headphone jacku čuje samo na jednoj slušalici. Vjerojatno je problem u konektoru i trebao bi to ići prijaviti, ali mi se ne da natezati s garancijom (ako još i vrijedi) pošto ionako koristim jack na kućištu kad koristim slušalice (što je jako rijetko).

When you came pulling in here, did you notice the sign on the front of my house that said ''Dead Nigger Storage''?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice