Zvučnici / zvučni sustav

poruka: 14
|
čitano: 2.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zvučnici / zvučni sustav

Zanima me što bih mogao kupiti za što manje novaca , eto zaokruzimo nekih 1400-1500kn , znači nekakve zvučnike , da su vrlo glasni te da praktički "trešte" .

Nisam nekakav poznavatelj audio opreme , pa se nadam pomoci od iskusnijih . :) 

0 0 hvala 0
15 godina
Zvučnici / zvučni sustav

Na tvom mjestu bih dodao jos malo i uzeo Logitech Z906 ! Ipak se zvucnici ne kupuju tako često !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvučnici / zvučni sustav
Ako ti treba glasnoća i da trešti to nije problem. Uzmeš Logitech Z 623 , spojiš na integriranu zvučnu , sve eq na off i deri do mile volje.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Zvučnici / zvučni sustav
pinky_dr- kaže...

Zanima me što bih mogao kupiti za što manje novaca , eto zaokruzimo nekih 1400-1500kn , znači nekakve zvučnike , da su vrlo glasni te da praktički "trešte" .

Nisam nekakav poznavatelj audio opreme , pa se nadam pomoci od iskusnijih . :) 

Koju zvučnu karticu koristiš i što bi radije, 5.1 ili dva stereo zvučnika 2.0, možda u kombinaciji sa subwooferom 2.1? 1 500 je lijep budžet, ima izbora.

Cemetary gates
14 godina
neaktivan

Logitech Z906 su zaista odlični , ali ja bi preferirao mozda nekakvi sustav 2.0 sa subwooferom . 

Imam Asus xonar D1 .

Čak sam razmišljao možda nekakvu liniju uzeti , iako ne znam što je bolje .. Savjetujte :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 14:53 (pinky_dr-).
15 godina
Zvučnici / zvučni sustav

Od 2.1 sustava bih ti onda preporucio Logitech Z623 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Zvučnici / zvučni sustav

Probaj naci negdje polovne Z-2300, prave dosta buke.

2.0 + subwoofer se svede na 2.1 xD

Za stereo zvučnike pa još plus sub moraš nabaviti negdje aktivni sub ili sub i pojačalo što bi ti probilo limit iako bi definitivno bilo glasnije.

Imaš li šta opreme doma već? Neke jače zvučnike, pojačalo, sub...?

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imao sam ove JBL zvučnike , ali prodani jer mi se nisu svidjeli ( o.O ) . 

A recimo da bi se mogao restagnuti nekih 500kn .. Valjda :)

18 godina
Zvučnici / zvučni sustav

Ako nećeš već gotovi 2.1 sustav poput Logitecha onda ti je i to premalo. Ako nemaš nikakva pojačala prvo što ti treba je pojačalo. Pošto hoćeš da trešti treba ti malo jače pojačalo. Da ne spominjemo pojačalo za sub. Sam malo bolji sub bi te došao 700kn sa kutijom (pasivni, ili smeće aktivni) + još zvučnici.

Najjeftinije bi prošao da gledaš polovno neko pojačalo sa cca 2x100W RMS na otporu od zvučnika, neke polovne malo jače zvučnike, polovno autopojačalo 150+ W u bridgeu na 4 oma, jeftino PC napajanje 500 ili više W za napajanje suba i neki polovni sub 12" u br kutiji da isto 150+W. Makar mislim da to sve ne stane u 2000kn.

Doduše možeš za početak izbaciti sub iz plana pa njega kupiti kasnije kad skupiš još novca.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zvučnici / zvučni sustav

Ja također nisam neki poznavatelj zvuka,ali iz mog iskustva (posjedujem Logitech X540) najvažnije ti je da ima optički ulaz(moj nema i sad plačem)

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zvučnici / zvučni sustav

Logitech x530 il z506 :)

maniac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvučnici / zvučni sustav
Ajde ti nama reci kolika je soba gdje bi ih držao i za što bi ti služili ? Tako ćemo lakše na zelenu granu.

0 0 hvala 0
17 godina

Ja se isto dvoumim između zvučnika, koje uzeti i tako.

Večina mi je savjetovala Logi Z623. Ja sam gledao Corsair SP2500, ali oni su 1800kn što mi je malo puno pa pogledaj malo i njih ako ti nisu preskupi.

Sve više mislim da će moji ipak biti Z623, lijepo izgledaju, imaju dobre karakteristike, a opet nisu preskupi.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan
Zvučnici / zvučni sustav
Z 623 i audigy 2 ZS će biti dobra kombinacija , nemaš brige.

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice