Zvučna,pomoć hitno!

poruka: 4
|
čitano: 1.278
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zvučna,pomoć hitno!

Kupujem zvučnu do 300kn,max. 400kn.... što uzeti u tom cijenovnom rangu, uzmite u obzir da mi treba isključivo za igranje (cod4)... jel se isplati uzimati creative xtreme audio, većina korisnika gvori da je to smeće, da je to ustavri audigy, da nezaslužuje uopće naziv x-fi... ljudi pomoć tko se razumije u ovo....

Phenom 9850, Gigabyte ma78g-ds3h, Gigabyte 4850 1GB ddr3, kingmax 2GB 800Mhz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvučna,pomoć hitno!

Neki lik ti prodaje audigy 2 zs, to ti je odlicna kupnja, probaj ga jos malo nagovorit da spusti cijenzu.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zvučna,pomoć hitno!

Ako zbog CoD4 kupuješ zvučnu - failaš bigtime. CoD4 ne koristi nikakve zvučne efekte koje ne može reproducirati bilo koja zvučna.

CoD4 ne koristi EAX pa ni obični ALchemy već onaj najstariji najobičniji DirectSound. I to nisam siguran da je DirectSound3D (mislim da je 2D).

Dakle, i s najskupljom zvučnom i najskupljim headsetom nemaš bolju zvučnu sliku od nekoga s prosječnom integrirkom i prosječnim headsetom.

To suxa u CoD4. Što je zanimljivije, stariji podržavaju EAX (CoD i CoD2). :(

Nikakv virtualni surround ili nešto slično ne pridonosi poboljšanju zvučne slike. Čim je virtualno, nije pravo.

Jedino što bi možda dobio s kupovinom bolje zvučne je malo manje šuma (ako ga uopće osjetiš) i to samo ako držiš zvuk nafrljen do kraja.

Glupost nikad ne dolazi u malom pakiranju. Stupidity never comes in small packages.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Zvučna,pomoć hitno!
191x7 kaže...

Ako zbog CoD4 kupuješ zvučnu - failaš bigtime. CoD4 ne koristi nikakve zvučne efekte koje ne može reproducirati bilo koja zvučna.

CoD4 ne koristi EAX pa ni obični ALchemy već onaj najstariji najobičniji DirectSound. I to nisam siguran da je DirectSound3D (mislim da je 2D).

Dakle, i s najskupljom zvučnom i najskupljim headsetom nemaš bolju zvučnu sliku od nekoga s prosječnom integrirkom i prosječnim headsetom.

To suxa u CoD4. Što je zanimljivije, stariji podržavaju EAX (CoD i CoD2). :(

Nikakv virtualni surround ili nešto slično ne pridonosi poboljšanju zvučne slike. Čim je virtualno, nije pravo.

Jedino što bi možda dobio s kupovinom bolje zvučne je malo manje šuma (ako ga uopće osjetiš) i to samo ako držiš zvuk nafrljen do kraja.

klik..

Sam po sebi inače ALchemy nije EAX, već programčić, utility, kojim ga omogućuješ u Visti.

Čini mi se da je bilo izvještaja po netu da podržava EAX 4 i 5.0, dakle Audigy2 ZS pošto ima 4.0 podršku, možda bi se nešto i dalo..

Nisu li bili neki patchevi ili takvo što? Mislim prava je šteta, super igra, odlična zvučna za 200,250kn i ne guštati na 5.1 setovima,sluškama..

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 19:05 (thedream).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice