Zvučna kartica

poruka: 13
|
čitano: 2.198
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zvučna kartica

Imam zvučnike 2.1 logitech x-230 . Zvučnici su dobri..mislim da se za tu cijenu teško moglo nać nešto bolje. Naravno zvučnu karticu imam na matičnoj(vidi pod moj pc)..razmišljao sam o kupnji zasebne..volim dobar i kvalitetan zvuk pa me zanima dali bi se čula ralika na tim zvučnicima ako se stavi zasebna kartica? kakva iskustva imate? koju preporučate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Zvučna kartica

današnje matične imaju jako dobre zvučne,mislim na ove intergrirane na njima,tako da za 2.1  zvučnike nema potreb,pogotovo ove  zvučne za 200-tinjak kuna

jedino ako si misliš slagat kakav surround ili se bavit skladanjem onda ti svakako treba

ja imam X-210 i čisto ok su 

dnl
16 godina
neaktivan
Zvučna kartica

U međuvremenu dobio sam slušalice od sennheiser-a hd565 koje su jako kvalitetne...istina da je star model ali u vrijeme kad su kupljene koštale su 1500kn...

Kad sam ih stavio u PC zvuk nije ni približan kao na cd player-u jer ova integrirana zvučna nije loša za low end zvučnike/slušalice ali kad joj staviš nešto više od toga ne ide.. Koja zvučna bi mi najviše odgovarala da se osjeti razlika? Bi mi bilo dosta oko 300tinjak kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvučna kartica
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 23:22 (jumpman8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvučna kartica

a da isprobaš na slušalice postaviti kvalitetniji signal recimo u 24 bita studijske kvalitete

vidi slikicu Namigiva

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ali meni nema opcija HEADPHONES...

15 godina
neaktivan
Zvučna kartica

u win 7

desni klik na ikonicu u trayu i playback devicesNamigiva

p.s.

nije valjda da tu konfu iz potpisa voziš na xp-u

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jumpman8 kaže...

Imam zvučnike 2.1 logitech x-230 . Zvučnici su dobri..mislim da se za tu cijenu teško moglo nać nešto bolje. Naravno zvučnu karticu imam na matičnoj(vidi pod moj pc)..razmišljao sam o kupnji zasebne..volim dobar i kvalitetan zvuk pa me zanima dali bi se čula ralika na tim zvučnicima ako se stavi zasebna kartica? kakva iskustva imate? koju preporučate?

Za te pleh zvucnike ti netreba bolja kartica.

A sto se sluski tice da problem je u zvucnoj.Nadji neku m-audio,e-mu sa pre-ampom za headphones.24 bitni ili 16 bitni te mijenjnje khzova ti nece pomoc to ovisi i source signalu.A flacovi , apeovi su vecinom 16bita 44khz ima nesto vecinom lp ripova 24 bita

16 godina
neaktivan

to se radi o kartica oko 500kn na gore,je tako? ajde stavi mi neki link da vidim model na koji ciljaš...

17 godina
neaktivan
Zvučna kartica

http://www.amazon.com/EMU-0202-USB-Audio-Interface/dp/B000IXLH6K

od ovih lower ranga recimo ovo.

To bu vec cist pristojno

gledaj oglasnike zna biti za 500-600 i veceg brata e-mu 0404 usb 2.0 ili terrateca phase 24 firewire.Uglavnom zemi iz vana ili rabljeno jer su kod nas cijene prenapuhane.Xonar stx interni od asusa sam cul isto dost je dobar sam kaj je vani 1000kn.Od m-audia nikad nisam imo ali isto ziher nisu losi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala...čitao sam neke testove za navedene kartice..tako da sve šta si naveo stoji..hvala još jednom

16 godina
odjavljen
jumpman8 kaže...

U međuvremenu dobio sam slušalice od sennheiser-a hd565 koje su jako kvalitetne...istina da je star model ali u vrijeme kad su kupljene koštale su 1500kn...

Kad sam ih stavio u PC zvuk nije ni približan kao na cd player-u jer ova integrirana zvučna nije loša za low end zvučnike/slušalice ali kad joj staviš nešto više od toga ne ide.. Koja zvučna bi mi najviše odgovarala da se osjeti razlika? Bi mi bilo dosta oko 300tinjak kn?

Koju god internu da zakeljis, ako imas ok sluh i opremu vidjeti ces da nije dobra...

No, biti ce daleko bolja od ovih onboard.

Za 'jeftinjariju' moj je savjet da ne ides ispod ove moje.

16 godina
neaktivan

nene Win 7.. =)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice