Zapekla glava printera ili? Canon MP210

poruka: 6
|
čitano: 2.995
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zapekla glava printera ili? Canon MP210

CANON MP210 je u pitanju. Koristio sam orginal boju koju punim zamjenskom tintom. E sada nisam možda mjesec dana koristio printer i dogodilo mi se da ne printa dobro, tj. kroz slova su prazne linije. pokušao sam sva moguća čišćenja iz Maintenance taba, ali ništa. Da li je dotrajala boja koju punim (jer imaju ograničen broj dopunjavanja) ili je glava platila zbog nekorištenja?

Šaljem fotku gdje sam printao full black stranicu. Pa da lakše skužite situaciju. Ako je netko imao sličan problem ahvaljujem na pomoći. Te da li znate najefikasniji način čišćenja glave...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Zapekla glava printera ili? Canon MP210
eterna luchar kaže...

CANON MP210 je u pitanju. Koristio sam orginal boju koju punim zamjenskom tintom. E sada nisam možda mjesec dana koristio printer i dogodilo mi se da ne printa dobro, tj. kroz slova su prazne linije. pokušao sam sva moguća čišćenja iz Maintenance taba, ali ništa. Da li je dotrajala boja koju punim (jer imaju ograničen broj dopunjavanja) ili je glava platila zbog nekorištenja?

Šaljem fotku gdje sam printao full black stranicu. Pa da lakše skužite situaciju. Ako je netko imao sličan problem ahvaljujem na pomoći. Te da li znate najefikasniji način čišćenja glave...

Lako je moguće da je glava zapekla. Ja sam imao sličan problem sa starim Canon-om, tamo 2002. ili 2003. Rješio sam ga tako što sam izvadio glavu, ostavio ju nekoliko dana u posudi s etilnim alkoholom, i to samo onaj dio gdje su mlaznice. Kasnije sam isprintao nekoliko stranica i sve je radilo (onda nije bilo maintenance-a). Neznam koliko je to pametno, ali meni je pomoglo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
neaktivan
tnx care ;)
17 godina
eterna luchar kaže...
tnx care ;)

Nemaš beda, javi jel prošlo.  {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
neaktivan
sutra ću kupiti orginal boju pa ću vidjeti, možda proradi s orginalom, ako ne, onda pokušam s alkoholim...
16 godina
neaktivan
eo zayebo sam se i kupio pogrešnu boju hahaha, ali usput sam saznao da na mom pisaču boje imaju glave u sebi i zato nema zamjenske i zato su skupe, pa ubuduće da znate o čem se radi, znači glava se ne može sj jer je u sklopu boje
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice