Wireless Tipkovnica MS KB-715WMC Problem

poruka: 4
|
čitano: 4.066
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wireless Tipkovnica MS KB-715WMC Problem

Frend je naime nabavio ovu tipkovnicu i dao mi je na testiranje. Prvo: tipkovnica se konekta preko posebnog Wireless RF adaptera. Spojim ga na USB i komp ga bez problema prepozna i instalira (Win 7). I sad, uključim tipkovnicu i ne radi. Jednostavno ne reagira (niti trackpoint niti tipkovnica). Ponavljam, SVE je uredno prepoznato i instalirano. Kružić svijetli kao da komunicira sa kompom.

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Wireless Tipkovnica MS KB-715WMC Problem

sad sam nabasao na tvoje pitanje, no, ne mogu ti pomoći, jer i ja imam isti problem. sve naizgled radi, no, nema komunikacije prijemnik-tastatura. očito je prijemnik krivi, tj, od neke druge tipkovnice i sad bi ga trebalo preprogramirati. a kako.... e, to i mene interesira. ne postoji nikakav reset gumb, nema nikakvih uputa uz tikovnicu. 

kad sam vidio tvoj post, nadao sam se da imaš kakvo rješenje. šteta...

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
14 godina
neaktivan

Adapter šteka,više puta ga utakni u usb,ali sa par sekundi razmaka,proraditi će.uvijek približi tipkovnicu do adaptera.baterije moraju biti pune.

Veza sa usb adapterom mi zapinje kad su baterije prazne,ako sam čistio prašinu pa adapter izgubi kontakt.

Koristim tipkovnicu više od dvije godine,navikao sam se na nju,odlična je.

Živim u Rijeci,i kad je nađem kupiti ću si jednu rezervnu.Za sad sam je na netu vidio jedino  Puli.

15 godina

prodam ti ja svoju. sve ispravno, imam i još jedan prijemnik za kojeg ne znam kako preprogramirati za tipkovnicu.

ako te interesira, javi na PM.  ja sam isto u rijeci (ili na krku, kako kada).

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice