Wireless adapter

poruka: 6
|
čitano: 1.334
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wireless adapter

Dakle zanima me koji bi bio dobar wireless adapter posto je ovaj moj pokvaren, treba mi biti dobar domet jer je ruter udaljen nekih 25 metara od sobe moje

molim da mi preporucite neki dobar i da bude dobar signal i da nebude jako skup nekih 150-200kn je ok i ako moze u varazdinu, znaci links ili nesto drugo

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wireless adapter
dmanz kaže...

Dakle zanima me koji bi bio dobar wireless adapter posto je ovaj moj pokvaren, treba mi biti dobar domet jer je ruter udaljen nekih 25 metara od sobe moje

molim da mi preporucite neki dobar i da bude dobar signal i da nebude jako skup nekih 150-200kn je ok i ako moze u varazdinu, znaci links ili nesto drugo

Hmm, neznam bas za 25m dal bude radilo ako su zidovi, ja imam par komada za nekih 100-200kn i nijedan ne radi vise od 15m ako su zidovi, cak i manje.

Kakav si ti to imao do sad?probaj pogledati neke wireless antene (gsky, alfa)

Batista ovakvo nesto prodaje LINK

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 11:23 (luka_cro).
15 godina
neaktivan
Wireless adapter

a u redu nije 25 nego 10m malo sam se zahebo, dosad sam imao micronetov sp907gh i u pocetku je dobro radio a s vremenom je sve slabiji signal bio, samo je jedan zid izmedju jer to ide preko ceste a ruter se nalazi na ogradi od susjeda

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless adapter

onda bi bio dovoljan obican neki za 150kn, imas u linksu.

P.S nije svejedno imat 10cm i 25cm, razlika je mislim, ocita :)

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wireless adapter

ma znam neidu meni bas procjene XD samo da pitam jeli bolje uzet karticu s antenicom pci ili da uzmem na usb

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wireless adapter
dmanz kaže...

ma znam neidu meni bas procjene XD samo da pitam jeli bolje uzet karticu s antenicom pci ili da uzmem na usb

ovisi, usb mozes zastekati na sve kompe, a ove antenice samo ako imaju prikljucak.odluci, mada mislim da bi i antenica cak bila jaca, al nisam siguran.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice