WindowsXP print problem

poruka: 5
|
čitano: 1.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WindowsXP print problem

Danas mi se pojavio problem kod printanja dokumenata.

Koristim windows xp na racunalu i office 2007, a printer je hp deskjet 990cxi.

Kad iz worda probam odprintat tekst koji je namjeseten da se pozicionira isljucivo na sredinu  stranice u wordu, printer to nenapravi kako treba tj teks je pozicioniran kao na sredinu ali je sve pomaknuto malo ulijevo za 3 milimetra. Prvo sam mislio da mi se poremetila margina ali kad i to probam pomaknut nema efekta sve ostaje isto(inace na ekranu sve izgleda super dakle problem nastaje samo onda kad to prebacim na papir). Odnio sam bio i printer do drugog racunala i probo sa njega i tamo radi sve savrseno. Postavke i u wordu za printanje i kod samog printera kod oba racunala su identicne pa mi jednostavno nije jasno u cemu je problem.Takodjer instalirao sam i openoffice radi toga misleci da je neka greska u wordu mi, ali ista stvar je i kad pokusam iz writera printati. Kako trebam printat na jednu stranu papira i potom na drugu dokument koji se mora tocno poklapat jer se naknadno izrezuje takvi pomaci mi neomogucuju normalan rad.

Inace na racunalo nije instaliran nijedan novi program ili tako nesto jer je to ujutro radilo, ali popodne vec mi je pocelo stvarat probleme. Takodjer sam reinstalirao drivere za printer, ali ni to nije pomoglo.

Imam jos i jedan laserski printer isto od hp-a na kojeg sam takodjer probao i kod njega se ista stvar dogadja. Dali postoji mogucnost neka da je doslo do greske u samim windowsima i ako da kako to mogu ispravit.

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WindowsXP print problem

Jesi probao reinstalirati Office?

16 godina
neaktivan
Whalter vT kaže...

Jesi probao reinstalirati Office?

da i nista se nije promijenilo

17 godina
neaktivan

Čudan problem. A da probaš sa System Restore?

16 godina
neaktivan
Whalter vT kaže...

Čudan problem. A da probaš sa System Restore?

probao sam i to bio ali nije pomoglo.

zar stvarno nema niko ideju u cemu bi mogo bit problem. nikako mi se neda formatirat sve ali sve mi se cini da nece bit druge :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice