- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
medutim kad sam tamo pogldo u device manager nije bilo upitinka(ko da nije bio spojen)...
ako netko zna rjesenja bilo bi super, ja nisam previse tarzio posto doma imam sve nove os-ove :D
Možda update drivera USB-a
Imam isti disk kao Benko i na XP-u i Visti i 7-ici radi normalno
ajd pricekajte malo imam ja jednu konfu na kojoj je xp sp3...pa bum probo
editam post za par min ;)
radi!! s tim da je ovo sp3...mozda sp2 nema drivera za njega??
znam da nije radilo na sp2(kod frenda)....
Taj disk mora raditi i na SP2, čak mislim i na SP1, ali obavezno na stražnji port. Na prednjim USB portovima radi probleme.
Pozdrav,
Samo da kazem da sam problem pokusao rijesiti sa SP3 na Bug-ovom DVD-u i nije uspjelo odnosno nije ga prepoznao. Pa sam se opet zadao da formatiram sa XP-om koji ima SP3 i problem je rijesen uredno ga prepoznaje.
P.S. pokusao sam sa prednjim i zadnjim portom i nije moglo ...
tnx svima
Ako je hard nov onda ga moras formatirat da bi bio prepoznat a to možeš u control panel- administrative tools-computer managment- disc managment. !
No, ja imam isti takav eksterni disk, i sve fino tera na Windows XP sp3! (čak ga ukljućujem na prednji USB-port)
No, ja imam isti takav eksterni disk, i sve fino tera na Windows XP sp3! (čak ga ukljućujem na prednji USB-port)
ovo je kljucna rijec...
Imam vanjski hard disc od 150 GB, instalira sam windows ponovno, i svaki put kad ga uljučim piše da ga ga windows ne prepoznaje(unknown device),
pokušao sam update-ati drive, al ne želi ga update-at jer je več instaliran.
kako riješiti problem?
Pozdrav!
Stavio sma nanovo win7 i sve radi super ali imam problem sa eksternim HDD-om brzina prijenosa mu je ispod 1mb/s dok prek us-a dobim oko 20-25mb/s!
Kako ovo rijesiti?
Pozdrav!
Stavio sma nanovo win7 i sve radi super ali imam problem sa eksternim HDD-om brzina prijenosa mu je ispod 1mb/s dok prek us-a dobim oko 20-25mb/s!
Kako ovo rijesiti?
Svakako ga priključuj na zadnje USB portove na matičnoj ploči, nikako na prednje.
Pozdrav!
Kako ovo rijesiti?
Svakako ga priključuj na zadnje USB portove na matičnoj ploči, nikako na prednje.
Jesam jer na prvim mi nece ni radit!
Sad sam iskljucio neki backup writer u device men. i sve je dobro krene sa 25-30mb/s i onda padne na 3-4mb/s !!
Skini si HD Tune, provjeri disk na bad sectore (ERROR SCAN FULL), pogledaj i HEALTH dio, postaj slike na forum.
Ako ikako možeš, probaj disk na nekom drugom računalu, javi da li se problem ponavlja i tamo.