Dakle, prije otrpilike sat vremena kupio sam Speed wheel 5 pro volan, novi novcati, spojen je i driveri su se automatski instalirali (imam W7). I sav sretan, pokrenuo sam NFS: shift, kad nakon par momenata, igra se srušila (?!)..Probao sam i s GRID, ali i on se srušio...Kad sam maknuo volan iz USB-a, igra je proradila..Kad sam opet vratio volan u uSB, igra se srušila...Ne mogu vjerovati da sam takav pehista...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cijenio bih kad bi netko nešto napisao...
Probaj skinuti najnovije drivere sa službene stranice pa onda probati
Ovo je prvi put da sam cuo tako nesto, znam da vecina igara ne podrzava neke volane, ali da se srusi zamo zato sto je pristekan u komp prvi put cujem.
Loše loše...Skinuo sam i drivere s te stranice...Volan reagira na pomicanja u control panelu (za postavke volana), dakle živ je...Ali ovo što ruši, pojma nemam...
Loše loše...Skinuo sam i drivere s te stranice...Volan reagira na pomicanja u control panelu (za postavke volana), dakle živ je...Ali ovo što ruši, pojma nemam...
Probaj poslati mail, podrsci, na stranici njihovoj.
Mozda ti oni mognu dati neki konkretan odgovor.
Hehhe..ako na BUG-u nema pomoći, onda nema nigdje...
Poslao sam im mail, ali dok odgovore...Zar doista nije nevjerojatno koliki sam pehista?
Poslao sam im mail, ali dok odgovore...Zar doista nije nevjerojatno koliki sam pehista?
Ne brini... meni se niti Windowsi ne bi pokrenuli... ... probaj u compaitbilityju pokrenuti igru.
Evo, ja stvarno ne znam kako to uspijeva...Spojio sam volan u jedan drugi USB port, čisto da ne kažem da nisam sve portove probao, instalirao opet drivere, pokrenuo igru i...RADI!! Sve radi, normalno, ne ruši ništa...Gušt je igrati s volanom...puno teže, ali veća je zabava...
Evo, samo da pitam, znate li možda kako da namjestim pravilne postavke volana u igri DiRT (jedinica)...Automatske postavke su sra...Nemaju nikakve veze s pravom vožnjom...