Ovakoooo.... imam 90KM i nemogu da se odlucim dali da kupim volan Canyon CNG-GW2 ili Medusa speedlink 2.1 slushalice i razer goliathus podlogu... zanima me vase misljenje sta bi vi od ovoga izabrali... i jos 1 pitanje koja je podloga bolja speed ili control (za cs 1.6) ??????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moja preporuka ti je da kupis list papira koji ce ti sluzit ko podloga
Ovakoooo.... imam 90KM i nemogu da se odlucim dali da kupim volan Canyon CNG-GW2 ili Medusa speedlink 2.1 slushalice i razer goliathus podlogu... zanima me vase misljenje sta bi vi od ovoga izabrali... i jos 1 pitanje koja je podloga bolja speed ili control (za cs 1.6) ??????
Bolja ti je speed.Control je nekak neznam ni ja..Tvrda ..I slusalice si uzmi kaj ce ti volan za cs
Prvi put čujem za taj volan. Piše da ima neki dual vibration feedback, no mislim da to nije onaj pravi force feedback (za taj se plača neka licenca, mislim)
Uglavnom za volan preporučam samo logitech!!!
Bolja ti je speed.Control je nekak neznam ni ja..Tvrda ..I slusalice si uzmi kaj ce ti volan za cs
Kaj će ti volan za cs... lol.... Pa vjerojatno nije mislio igrati cs sa volanom... :D Osim ako namjerava samo voziti onih par vozila u cs-u u što nekako sumnjam :D
ahahaha ta vam je dobra.... lako je uzeti volan od logitecha al ja sam htio neki koji ce mi sto vishe pribliziti cari voznje... kao volan koji se moye okrenuti vishe od 90 stepeni i mjenjac i rucna....
ahahaha ta vam je dobra.... lako je uzeti volan od logitecha al ja sam htio neki koji ce mi sto vishe pribliziti cari voznje... kao volan koji se moye okrenuti vishe od 90 stepeni i mjenjac i rucna....
Čuj mislim da ti je to 270° ukupne rotacije, 135° na jednu i drugu stranu, što je bolje od 90, al ne baš puno. Tebi onda treba volan sa 900° (DF GT)
a sta ako si u krivu sta ako je 270 stepeni u oba smjera ???
Pogledaj ti na pravom volanu u autu 270 stupnjeva kak bi guma isla pa to je previse.
Ako ces kupovat volan kupi logitech
Ako si gamer onda uzmi te sluse a ako u igri koristis mal sensitivity onda je za tebe speed podloga ako koristis veci sensitivity oko 5 pa dalje onda uzmi control , control je hrapavija zato je lakse kontrolirat onima sta imaju veci sens. zato se i zove control , a speed je lipo glatka i mis ti klizi po njoj pa kad imas manji sensitivity lakse ti je i to sve a na cs 1.6 ja mislin da je default 3 sensitivity ako imas default sensitivity onda uzmi speed podlogu
momak ti nisi dobar pa u pravom autu se volan moze okrenuti mnogo vishe od 270 stepeni u oba smjera :S
Pogledaj ima li koji video na youtube o njemu. Mislim da se G25 koji ima 900° rotacije vrti 450° u jednu stranu.
95% sam siguran da je samo 135°. Po meni ti je bolje FFB sa 90, nego 135 sa wana be FFB!
neki dan sam isao u jednu prodavnicu i bas gledao taj volan koji ima 900° rotaciju... ali nije podjeljeno nego ide po 900° u oba smijera :D
Kupio sam volan koji sam trazio nazalost okrece se samo 135° u jednu i drugu stranu... ali volan je zaista odlican pedale su extra.... a rucna... rucna razvaljuje bgm.. prejako je ko god kupi nece se pokajati...