Volan do 300kn

poruka: 11
|
čitano: 2.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Volan do 300kn

Pozdrav svima,

U zadnje vrijeme sam počeo malo više igrati ETS 2 i NASCAR, također planiram još neke igre početi, pa si razmišljam kupiti nekakav volan do 300kn, ako uopce ima dobrih, jer vidim da i ponuda u našim trgovinama i nije nešta ako baš i nemaš novca.

0 0 hvala 0
11 godina
Volan do 300kn

Za ETS2 ti iz iskustva mogu reći da se ne isplati uzimati neki obični volan sa 180 stupnjeva jer ti skretanje bude koma. Pri malim brzinama je ok, ali pri većim je totalno neupravljivo.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Re: Volan do 300kn
Igzy20 kaže...

Za ETS2 ti iz iskustva mogu reći da se ne isplati uzimati neki obični volan sa 180 stupnjeva jer ti skretanje bude koma. Pri malim brzinama je ok, ali pri većim je totalno neupravljivo.

I mislio sam tako. Mislim da nema bas dobrog volana do 300kn za ETS 2, jer ipak to najvise igram.

11 godina
Volan do 300kn

Za Nascar bi se vjerojatno i dalo nešto naći u tom rangu ili nešto malo više novca, ali za ETS2 je ipak preporučljivo imati volan sa 900 stupnjeva jer i sam znaš da tamo ima dosta manevriranja i da treba preciznosti. Možeš ti i obični namjestiti u opcijama osjetljivost da donekle radi i bit će ok pri malim brzinama, ali manevriranje oko parkinga i skretanje pri većim brzinama ti je koma.

Ako ikako budeš u mogućnosti, tih 300 kn ostavi sastrane i skupi još malo novca za nešto bolje. 

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volan do 300kn

Probaj naći Logitech Driving Force Pro ili GT, cijene polovnih su oko 400-500 kuna i za početak je i više nego dovoljno. To je bio moj prvi volan na kojem sam počeo svoju racing "karijeru", nakon njega sam prešao na Logitech G27 i sada imam Fanatec CSL Elite Wheel Base sa F1 Rim i Fanatec Clubsport V3 pedale ali to je preskupo za početak pa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volan do 300kn

Logitech Driving Force Pro sam uzeo polovan na njuskalu prije 4 godine za 350 kn... za te novce, odlican!!!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

Logitech Driving Force Pro sam uzeo polovan na njuskalu prije 4 godine za 350 kn... za te novce, odlican!!!

Slažem se, vrhunski volan za početak 

16 godina
neaktivan
Volan do 300kn

Kolega sa foruma prodaje svoj Driving Force GT ako sam dobro shvatio pa možda da njega pitaš 

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

Da, neki polovan za 300-400kn ok, ali novi volan do 300kn nema sanse da je dobar, svi su sranje za te novce..

15 godina
Volan do 300kn

Uzmi driving force pro polovan ili ako nađeš kao ja Driving force gt za 300 kuna ( škripala je kočnica to je bio razlog niske cjene al se lako popravilo) sve ovo od 180 stupnjeva nema smisla. Vijeruj mi bolje uzet dobar polovan volan nego ove kante od 180 stupnjeva s kojim si ograničen samo na rally igre, Dok sa ovima od 900" možeš fino u programu podesit koliko stupnjeva za koju igru. 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volan do 300kn

copy/paste sa PCE trznice..

Driving Force™ Pro
Malo prašnjav, al ispravan i uredan.
Sve tipke funkcionalne, adapter protiv klizanja na tapetu uredan, zakačke za stol uredne, mažen i pažen. Jedina mana datira još iz prethodnog vlasnika, rez USB kabela od strane nestašnog ljubimca. To je on sanirao, ja nisam popravljao jer mi je radio uredno, odigrao s njim par sezona formula, rally, tocu, itd,...
Budle nemam, original ambalažu nemam, samo ovo sa slika;
Cijena: 300 kn
Garancije nema.

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice