Evo neznam gdje bih otvorio temu, pa ću kod printera, zanima me kako se napravi vodeni žig na papir? Jel postoje kakvi uređaji za to, ili mogu negdje naručiti jedan primjer, trebam za seminar za školu a nemogu nista na netu naci, sve vecinom rezultati za digitalni žig za dokumente (.pdf; .doc; itd...).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo tko ili neki link? Seminar moram predat do srijede :/
pišeš seminar o vodenim žigovima?
Ili te zanima kako ih napraviti na isprintanom papiru? ili misliš na one na novčanicama?
Pa vise me zanimaju strojevi za raditi vodene žigove, o njima, a što se tiče mislio sam jel moguće kući napraviti kakav/takav vodeni žig na papiru običnom a4 za primjer samo da dam. Da takav vodeni što ide na novčanice, a i imam par primjera A4 formata od nekih firmi što sam već dobio.
misliš varati na ispitima
misliš varati na ispitima
Nerazumijem kako varati mislis? Jednostavno sam izvukao temu vodeni žigovi.
Evo ponešto o tome ovde... Inače mislin da se wordu može napravit vodeni žig, pa ako ti treba za napravit sastaviš to u wordu.
To sam vidio, ali nisam nasao nigdje stroj ili nesto opis kako ga napraviti, sto se tice worda netrebam to, to su digitalni vodeni žigovi ako se nevaram, meni treba ovaj sto se radi na papir.
Pa sigurno nemam 200 000 eura da to kupujem, pa da radim bog zna šta, meni samo treba za teorijski dio :D a onda mogu prodati nekome tko ima para kako i šta hah, btw hvala