Vlasnici Logitech G510 tipkovnice

poruka: 8
|
čitano: 3.648
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Imam par pitanja vezano za ovu tipkovnicu {#}

...dobio sam je za poklon juce i neke stvari ne kuzim !

sta mi znace g tipke u igrici, recimo cod-u...dal mi one zamjenjuju naprimjer w.a.s.d ili...?...

kako dodati neke programe da mi budu vidljivi na lcd-u?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

G tipke ti znači da je npr. programiraš da baciš bombu ili za svakakve funckije u windovsima tipa shift+delete

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Vlasnici Logitech G510 tipkovnice

Znaci kao što je explorer rekao to su programibilne tipke koje se koriste kao prečaci...

A ovo za wasd  ti ne bih preporucio...

Pa lakše je hodati sa wasd neko po ovim tipkama sa strane...{#}

15 godina

Znaci programiram tipku G1 za bombe, G2 za noz, G3 za my computers, G4 za my music itd...jel?

...moze primjer kako se programiraju tipke, ne kuzim ima hrpa opcija i sta kod da napravim, napravim

krivo?...

...vidio sam da se mogu dodavati programi da budu vidljivi na lcd-u, tipa pracenje temp.za cpu-gpu!

plz hlp {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo pomoći sa zakašnjenjem (tek sam sad vidio temu). G tipke možeš bindati u hodu ovako: MR, G tipka po želji, pišeš što želiš i opet MR. Dodavanje funkcija G tipkama za pojedine igre je vrlo jednostavno.  Odeš u Logitech G series profiler, odabreš profil za igru sa padajućeg izbornika i bindaš svaku G tipku po želji (pogledaj slike).

Što se tiče podržanih programa za LCD imaš popis ovdje. Za praćenje CPU temperatura predlažem ti Core temp koji ima nativnu podršku za LCD.

LCD Manager - ovdje staviš koje će ti programe prikazivati LCD Manager - ovdje staviš koje će ti programe prikazivati
Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Imam jedno pitanje zašto ne mogu s tom tipkovnicom uči u BIOS stisnem tipku DEL ali ne reagira zašto ?? Jel treba šta podesit ? U BIOS-u je podešeno da čita USB tipkovnicu i miš. I još jedno zašt dok uđem u igru Rappelz sve zablokira ne radi ni jedna G tipka i display se smrzne zašto kako to složit ?? I dali če se aplikacije za tipkovnicu redovno update?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 23:30 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
16 godina

G tipke ti mogu služit kao bindovi, znači kao neki prečaci. Dat ću ti sad primjer, staviš na G1 da ti se pokrene taj i taj program, na G2 taj i taj program i te neke stvari.

Razumiješ na šta mislim?

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Vlasnici Logitech G510 tipkovnice
ERROR1911 kaže...

Imam jedno pitanje zašto ne mogu s tom tipkovnicom uči u BIOS stisnem tipku DEL ali ne reagira zašto ?? Jel treba šta podesit ? U BIOS-u je podešeno da čita USB tipkovnicu i miš. I još jedno zašt dok uđem u igru Rappelz sve zablokira ne radi ni jedna G tipka i display se smrzne zašto kako to složit ?? I dali če se aplikacije za tipkovnicu redovno update?

brisati

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 3:09 (vrx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice