digital input d klasa pojačala je ako se ne varam u tim edifierima, tako da kad se koriste digitalni inputi imaš zapravo manje komponenti u lancu nego da je normalna analog input d klasa, a kad koristiš analog input imaš isto komponenti ko da je analog input d klasa. malo ugrubo, ali ne treba u detalje.
spojis digitalni izlaz iz daca tj ne koristiš dac ko d/a konverter nego d/d , u edifiere i jedna DA/AD konverzija manje!
http://www.ti.com/lit/ds/symlink/tas5754m.pdf
Evo, ovo koriste u Edifier zvučnicima. Dobro je dabar sve napisao.
Koliko mi je trebalo da nađem detalje o tehničkim specifikacijama... Sto stranica recenzija, nitko da napiše podatke o pojačalu...

AUDIOFIL

AUDIOFIL

inace ona nije bila ni za one prvobitne onkyo satelite jer je njoj soundbar sasvim ok al ajde kao uzmi ak bas zelis ii onda kako se plan mjenjao nisam joj ni htio reci da cu uzet stupove neg sam joj spomenio da cu uzet neke druge zvucnike i ok, procesuirala je ona tu informaciju al zapravo nije jer je preedpostavljam ocekivala zvucnike kao i te onkyo hehe, a ja sam puco na onu da je dovedem pred gotov cin jer drugacije nebi islo jbg. kad je to doslo i kad je vidjela, dobro da ju srcak nije strefio al lova je vec dana, nema vise vracanja
  inace ona nije bila ni za one prvobitne onkyo satelite jer je njoj soundbar sasvim ok al ajde kao uzmi ak bas zelis ii onda kako se plan mjenjao nisam joj ni htio reci da cu uzet stupove neg sam joj spomenio da cu uzet neke druge zvucnike i ok, procesuirala je ona tu informaciju al zapravo nije jer je preedpostavljam ocekivala zvucnike kao i te onkyo hehe, a ja sam puco na onu da je dovedem pred gotov cin jer drugacije nebi islo jbg. kad je to doslo i kad je vidjela, dobro da ju srcak nije strefio al lova je vec dana, nema vise vracanja  al pregrizo sam jezik i uredno pocistio.
 al pregrizo sam jezik i uredno pocistio.