Uzeti gamersku podlogu ili ne?

poruka: 48
|
čitano: 6.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Uzeti gamersku podlogu ili ne?
svaka cast
14 godina
neaktivan

dobra ti je Roccat Taito

15 godina
neaktivan

Procitaj ponovo moj 2.post na ovoj temi ;)

Subjektivni dojam i moje pametovanje XD

A sada o ova 4 modela sto si naveo, QcK+ je 2 mm debela i poprilicno velika podloga, oko 450x400 mm...a QcK ova druga to je msm standardna velicina nekih 300x250 mm, sve je to isto samo razlika u debljini i velicini ;)

Nadji podlogu koju ti odgovara velicinom, meni recimo QcK+ ili QcK heavy(velicinom ista kao QcK+ ali trduplo deblja, cak 6 mm! ) ne bi mogle stati na sto !

Malo su mi cudne cijene kod vas u hr, mozda je neka greska...Ovdje pise da je Omega goliathus 120 kn, a QcK+ 100 kn....kod nas je QcK+ skoro duplo skuplja od najmanjeg goliathusa(btw. omega je oznaka za najmanjeg goliathusa)

Dok su Goliathus Alpha i QcK+ otprilike iste cijene :)

Mozda njihova greska stavili Omega umjesto Alpha XD

I stavio si vespulu koja je skoro 3 puta skuplja od ostalih ??? malo je preskupa, uzmi goliathusa i cao...koja ti odgovara velicina i kraj price.

Svi je hvale, ako ce ti pomoci reci cu i ja podloga je super :D :D :D

"I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft." Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Cyborg R.A.T. 7 mis i Razer Goliathus Control Edition podloga...

...and i still suck..... sometimes....{#}

ako znas, znas sa bilo cime...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Genije kaže...

Koliko će mi znaćit ako uzmem neku Razer-ovu podlogu za 500kn ili 200kn ili manje, da li te podloge išta znače ili su samo dodatni bezvezni trošak? Koja je razlika između odne od 50kn i one od 200 ili 500kn? meže netko objasnit PLZ.{#}

kad nemaš takvu podlogu, miša koji košta ko solidna matična i killer mrežne kartice onda se možeš izvlačit na to zašto je protivnik još uvijek živ

(jbg ja sam generacija koja je diabla igrala preko modema i koja je u igraonama provodila dane i noći igrajući CS na cherry tipkovnicama i miševima sa kuglicama pa su mi ove teme malo neshvatljive)

kod mene normalno radi.....
16 godina

Ja imam Razer eXactMat(http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169416500) I mogu reci da je podliga odlicna, u pocetku mi se jastucic nije bas svidao, ali dok se priviknes puto je bolje nakon nekog vremena jer te ne boli zglob na ruci kao kod obicnih podloga.

To je inace prethodnik Vespule.

Takoder posjedujem SS QCK i podloga je dobra, naravno nije ni blizu eXactMata, ali neznam bas kolko se to isplati, a s druge strane opet ovu QCK imam 1 god i manje ju koristim nego eXactMat pa je bolje istrošeno.

Uglavnom ako ces kupovati tvrdu podlogu tj Vespulu onda moras obratiti paznju da ce ti se teflonske nozice trosit puno brze nego na nekoj obicnoj.

Kad sam imao Deathaddera istrosile su se nozice za 3 mjeseca, sad na fireglideru sam tek 1 zamjenio u 6 mjeseci.

Ukratko: Ako nisi agresivan igrac koji bi se ljutio svaki put dok bi crko preporucam Vespulu jer mislim da se nikad nece istrositi, a ako si agresivan i mislis tuci s misom po podlozi kad crknes onda kupi neku gumenu koja ce misu ublaziti udarac..{#}

:D
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 12:05 (CroNk3r).
16 godina
neaktivan

Ma mani se tih podloga, to ti uopce netreba. Ja sam jednom da 190kn za Razerovu Mantis podlogu i gadno sam pozalio. Bila je prespora. Bolje otiđi do prodavaonice laminata i kupis si ploču laminata, nekog glatkog i ravnog tamne boje i eto ti podloge ako ti sam stol nepaše.  

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
zussuz kaže...

Ma mani se tih podloga, to ti uopce netreba. Ja sam jednom da 190kn za Razerovu Mantis podlogu i gadno sam pozalio. Bila je prespora. Bolje otiđi do prodavaonice laminata i kupis si ploču laminata, nekog glatkog i ravnog tamne boje i eto ti podloge ako ti sam stol nepaše.  

nemoj molim te pocinjat. to sto tebi ne pase podloga ne znaci da niti njemu nece. i koji si mis imao na toj podlozi? genius za 30 kn? normalno da je bilo sporo. kupi logitechov ili razerov pa ces vidjet da nije sporo dok stavis na 5600 dpi i u windowsu pojacas sensitivity do kraja. meni je razer goliathus odlicna, preporucujem ju, i jos je jeftinija od ostalih, 119 kn

Gle ko je iza tebe!
16 godina
neaktivan

Vidi se da neigras pucacine... I koristio sam Logitec g3 od 400kn. Nije stvar u sensitivityu nego u podlozi koja je bila nekako gumenasta i mekana, tako da se miš ljepio za nju. Sad nemam podlogu nego mi je podloga stol, u stvari stol je od one obložene šperploće ako znaš o čemu pričam, i prezadovoljan sam, kad pomičem miša osjeti se da gotovo i nema trenja između miša i stola što nije bio slučaj sa razerovom podlogom od 190kn.

17 godina
Recite "NE" podlogama!
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
zussuz kaže...

Vidi se da neigras pucacine... I koristio sam Logitec g3 od 400kn. Nije stvar u sensitivityu nego u podlozi koja je bila nekako gumenasta i mekana, tako da se miš ljepio za nju. Sad nemam podlogu nego mi je podloga stol, u stvari stol je od one obložene šperploće ako znaš o čemu pričam, i prezadovoljan sam, kad pomičem miša osjeti se da gotovo i nema trenja između miša i stola što nije bio slučaj sa razerovom podlogom od 190kn.

igram pucacine. igram cod 2, cod mw2, battlefield 1942, crysis 2 itd... meni bez podloge mis doslovno bjezi po ekranu tako da mi treba. i meni bas na podlozi nema trenja tj ima ali ne puno izmedu misa i podloge. i samo za informaciju, trenje uvijek postoji, ne moze nestati, fizika :)

Danny_HR kaže...
Recite "NE" podlogama!

lol idemo protiv moderatora :D

Gle ko je iza tebe!
15 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Ja nemam podlogu, i imam genius mis od 5 km (20 kn).  A tactical nukovi padaju ili padaju... kome treba bolji mis, a kamoli podloga... bolje si kupi novu grafu ili plati bolji internet za bolji ping.

Ja isto imam neki mis i neam podloge, jednostavno podloge me zivciraju i nekako mis ide prebrzo, inace rasturam u FPS-ovima i svim igrama{#}

Tako da ti mis,podloga,tipkovnica od 1000000 kn nista ti nece pomoci SKILL ONLY

14 godina
neaktivan
Bera kaže...
Arxi kaže...

Ja nemam podlogu, i imam genius mis od 5 km (20 kn).  A tactical nukovi padaju ili padaju... kome treba bolji mis, a kamoli podloga... bolje si kupi novu grafu ili plati bolji internet za bolji ping.

Ja isto imam neki mis i neam podloge, jednostavno podloge me zivciraju i nekako mis ide prebrzo, inace rasturam u FPS-ovima i svim igrama{#}

ovisi kako se naviknes. igrao sam 5 godina bez podloge i sad pola godine s podlogom i bolje mi je

Gle ko je iza tebe!
15 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...
Bera kaže...
Arxi kaže...

ovisi kako se naviknes. igrao sam 5 godina bez podloge i sad pola godine s podlogom i bolje mi je

Meni ne, imam tipkovnicu od 30 kn a mis od 70 kn i neam podloge, a mom frendu se vec 2 tipkovnice pokvarile kostale po 200-300 kn, nevrijedi mu gamerski mis jer opet sucka u svakoj igri, kupi jeftinu podlogu i gotovo.

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Maksimalno 50Kn, i neka normalna velicina.

Ja imam skupu podlogu i osjecam se gay i glupo.

Ti Mentalist jos samo u tu rubriku moj PC nisi napisao koji tepih imas u sobi ispod stola, perzijaner performance ili parket speed...

He who dares, wins
14 godina
neaktivan

MX518 + SteelSeries QCK+ najbolja kombinacija jer sam već 3 godine gamer u cod4 i idem po turnirima tj Lanovima te je moja preporuka MX518 + SteelSeries QCK+ ovo ostalo sve šminka :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Mentalist kaže...

Maksimalno 50Kn, i neka normalna velicina.

Ja imam skupu podlogu i osjecam se gay i glupo.

Ti Mentalist jos samo u tu rubriku moj PC nisi napisao koji tepih imas u sobi ispod stola, perzijaner performance ili parket speed...

lol xD

Gle ko je iza tebe!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice