Uzeti gamersku podlogu ili ne?

poruka: 48
|
čitano: 6.017
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Koliko će mi znaćit ako uzmem neku Razer-ovu podlogu za 500kn ili 200kn ili manje, da li te podloge išta znače ili su samo dodatni bezvezni trošak? Koja je razlika između odne od 50kn i one od 200 ili 500kn? meže netko objasnit PLZ.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kad imas razerovu podlogu mozes svima reci da imas podlogu od 500kn i biti fency ovak kad imas podlogu od 50kn nemos

karamba!
Moj PC  
15 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Uzeti gamersku podlogu ili ne?

Daj nemoj zezat nego molim te PLZ objasni jer možda udem kupit novu jer ne mogu sa ovom nekom starom.

15 godina
Genije kaže...

Koliko će mi znaćit ako uzmem neku Razer-ovu podlogu za 500kn ili 200kn ili manje, da li te podloge išta znače ili su samo dodatni bezvezni trošak? Koja je razlika između odne od 50kn i one od 200 ili 500kn? meže netko objasnit PLZ.{#}

svaka podloga je drugčija i odgovara nekom tipu miševa metoda pokušaja i promašaja.Koliko ja imam iskustva s njima neke jeftine su mi čak bolje od skupih (sharkoon rush outplay svega 89 kn). Ima njih puno koji govore Razer podloga pa mora ići Razer miš ali sve to je izmišljanje tople vode.U pravilu gledaš na kojoj podlozi tvoj miš bolje klizi sa i bez utega i onda prema svom dojmu kupuješ.

17 godina
neaktivan

Ja nemam podlogu, i imam genius mis od 5 km (20 kn).  A tactical nukovi padaju ili padaju... kome treba bolji mis, a kamoli podloga... bolje si kupi novu grafu ili plati bolji internet za bolji ping.

15 4 hvala 0
15 godina
protjeran

A je li mi možete preporučiti neke dobre za realnu cijenu za moj G700 možete staviti i one sa naslonom za ruku na početku podloge jer više ne mogu ovako sa starom jer to je neka koja je šivana pa G700 ne pušta prave preformanse za uživanje .

15 godina
neaktivan
Zasto bas Razer??

Bolje uzmi roccat taito, ustedices pare a podloga je predobra imao sam je par mjeseci super podloga !
Ali sve zavisi sta kome odgovara, recimo meni odgovaraju srednje grube podloge, nesto izmedju speed i control tipa taito....iako sad koristim razer destructor.

Ako hoces da ti mis brzo i bez imalo zapinjanja klizi uzmi Steelseries QcK+ ili neku drugu iz QcK serije.

Ako igras FPS uveliko ce ti pomoci...

Ako bas hoces razer kupi Goliathus speed ili control zavisi sta hoces mada je speed bolja jer mozes brzo misem okretati po podlozi, a control je grublja tj. kad gurnes mis on nece odletiti toliko daleko kao kod speed-a...
U jednom starom postu sam napisao razlike izmedju goliathusa i verzija i ostalo pa nadjem pa bude c/p.

"I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft." Bill Gates
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Arxi kaže...

Ja nemam podlogu, i imam genius mis od 5 km (20 kn).  A tactical nukovi padaju ili padaju... kome treba bolji mis, a kamoli podloga... bolje si kupi novu grafu ili plati bolji internet za bolji ping.

Ma što će mi nova grafa imam Radeon 5870 koji će radit nobe naslove bez overcloca i za 3 godine jedino da uzmem crossfirex. Dobra ideja sa internetom mislio sam uzeti ovaj od iskona http://www.iskon.hr/za_kucu Iskon DUO jer što ću telefon imam mobitel uštedim preko 200kn na mijesec odkad sam maknuo telefon.

15 godina
protjeran
NexT_T1 kaže...
Zasto bas Razer??

Bolje uzmi roccat taito, ustedices pare a podloga je predobra imao sam je par mjeseci super podloga !
Ali sve zavisi sta kome odgovara, recimo meni odgovaraju srednje grube podloge, nesto izmedju speed i control tipa taito....iako sad koristim razer destructor.

Ako hoces da ti mis brzo i bez imalo zapinjanja klizi uzmi Steelseries QcK+ ili neku drugu iz QcK serije.

Ako igras FPS uveliko ce ti pomoci...

Ako bas hoces razer kupi Goliathus speed ili control zavisi sta hoces mada je speed bolja jer mozes brzo misem okretati po podlozi, a control je grublja tj. kad gurnes mis on nece odletiti toliko daleko kao kod speed-a...
U jednom starom postu sam napisao razlike izmedju goliathusa i verzija i ostalo pa nadjem pa bude c/p.

A da uzmem neku Roccat? Jel su dobre kako sam čuo i vrijede te novce.

16 godina
neaktivan
Genije kaže...
NexT_T1 kaže...

Čini mi se da je spomenuo Roccat podloge i rekao kakve su...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Looka kaže...
Genije kaže...
NexT_T1 kaže...

Čini mi se da je spomenuo Roccat podloge i rekao kakve su...

Uzmi roccat sota neces se pokajat

15 godina
protjeran

Kupi radije boljeg misa, podloga je bitna ali to je zanemarivo uz pravog misa...

0 3 hvala 0
15 godina
protjeran
Mopaba kaže...

Kupi radije boljeg misa, podloga je bitna ali to je zanemarivo uz pravog misa...

Šta će mi novi miš G700 je predobar ovo je za mene najbolji miš zašto kupovat novi kad je ovaj dobar gamerski.

15 godina
protjeran
Genije kaže...
Mopaba kaže...

Šta će mi novi miš G700 je predobar ovo je za mene najbolji miš zašto kupovat novi kad je ovaj dobar gamerski.

Nisi shvatio. Ako imas "najbolji mis na svijetu", mislis da ces s podlogom nesto dobiti?

Ja koristim Log Performance MX i ne pada mi na pamet kupovati podlogu, dapace, ovaj cak radi i na staklu :-))))

17 godina
neaktivan

steelseries qck mini je super podloga za 50kn, bolje nema, samo sto je mini, ali ima i vece :D

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Maksimalno 50Kn, i neka normalna velicina.

Ja imam skupu podlogu i osjecam se gay i glupo.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Maksimalno 50Kn, i neka normalna velicina.

Ja imam skupu podlogu i osjecam se gay i glupo.

hahaha...

qck ili taito ako nećeš bacat pare

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
neaktivan

ma dzaba ti ''gamerski'' mis i podloga..

imam mis od 49,99kn , a podloge niti nemam i opet igram bolje od ovakvih kao ti..

nije za svakog pacova nogomet il kosarka, pa tako niti igre..ako nisi nadaren ni mis ti nece pomoci , a jos manje podloga..

1 5 hvala 0
15 godina

definitivno UZETI! potpuno je drugacije igrati na podlozi i na stolu, osjetit ces razliku vjeruj mi! em preciznije, manje se nogice trose a i ugodnije je kada osjetis kako mis lagano klizi nego onaj osjecaj po stolu kada ga vuces...

Respect the Raise...!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ovo je ono načemu sad igram FPS ova podloga ništa ne radi ali barem bolja od neke sa vodom ili stola. A sad jel netko zna neku podlogu sa justućičem na početku podloge.

15 godina
neaktivan
Kao sto sam vec rekao, roccat su dobre podloge, pogotvo Roccat Taito, predobra podloga , a tek taito mtw king size edition malo rec' extra podloga(doduse cijenom je ista kao goliathus alpha)
Shvati da moras isprobati podlogu i vidjeti koja ti najvise odgovara, ako ima neki bolji LAN place gdje se pucaju cw-ovi odes tamo isprobas podlogu, mada obicno ne stavljaju nikakve podloge ali moze se naci u nekom boljem IC-u.

Da li zelis kontrolu, ili zelis da se mis ultra brzo krece po podlozi, da se krece glatko ali da ne klizi kad ga odgurnes?
To je TVOJ subjektivni dojam, shvatas me sta ti hocu reci, recimo objektivno intelli 1.1 je shit od misa, ne izgleda nesto posebno, dapace ruzan je i nema neke posene funkcije...ali opet ga koriste neki od najboljih svjetskih igraca :D
Biranje podloge je slicno biranju idealnog gamerskog misa.....

Ugl. shvatio si poentu, ako zelis bilo kakvu podlogu kupi sebi onda Steelseries QcK standard ili Taito svejedno samo da ne igras na toj djecijoj..... Za neku usporedbu QcK srednje velicine tj. standard dodje oko 20 km, taito dodje oko 25 km, a goliathus srednja 30 km, goliathus najveca 35 km.....konvertuj to u kune ako te bas zanima ovo je radi poredbe lakse mi je u km jer zivim u BiH logicno :)

Iz ovoga smo shvatili da je Roccat taito trenutno najisplativija podloga na trzistu...opet ponavljam da sam koristio taito i da me odlicno sluzila !
"I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft." Bill Gates
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ja imam razer goliathus fragged edition i odlicna je. mekana, velika i mis super klizi (razer abyssus). mislim da joj je cijena oko 130 kn. prije tog nisam imao podlogu s tim misom i nisam nikog mogao pogodit, al sad je odlicno. kakve nozice imas na misu? moje su teflonske

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ovi koji pričaju da im ne treba "dobar miš i podloga" vjerojatno nikada nisu niti imali "dpbar miš i podlogu"

Prije par godina sam i ja igrao sa mišem od 10 kn i podlogom od 5 kn pa sam slučajno prešao na Fireglidera i razerovu podlogu, NEBO I ZEMLJA

STEAM: jjozsa

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

G700 i razer goliathus speed super kombinacija (barem meni) {#}

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako igraš neku igru u kojoj je potreba preciznost npr. CoD, definitivno uzmi podlogu.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jako dobra podloga ti je i Roccat Sense..

http://lit.mn/mWb - klik na link..
14 godina
neaktivan
bitni su skilovi u igri a podloga i mis manje
17 godina
neaktivan
Ssilent kaže...
bitni su skilovi u igri a podloga i mis manje

igram fps_ove vec nekoliko godina i prvo sam igrao sa nekim shit misem i podlogom za 20 kn..

kad se naucis tak igrati i predjes na bolji mis uz kojeg imas i gamersku podlogu, e tad vidis i razliku u preciznosti..

treba imati skilla al i dobar miš i podloga puno pomazu u tome..

http://lit.mn/mWb - klik na link..
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 13:51 (Vesperian).
15 godina
protjeran

Imam bolje skilove znam dobro igrat jer prije sam igrao na stolu sa logitech M305 koji kasni 4 sec dok reagira {#}

Pa sam bio uvijek muđu prvih 3 na COD i BF serverima a miš i podloga dolaze sad igram na G700 sa nekom jadnom podlogom koja je grozna.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice