UTorrent skidanje preko ap-a

poruka: 5
|
čitano: 2.589
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, imam pitanje zato jer ne zelim ostavljati racunalo upaljeno cijelu noc da mi skida igrice, filmove itd, pa cu vam postaviti jedno pitanje, moze li se u ap ugraditi neki dodatni hard disk (jer je memorija premala) i na njega sloziti utorrent tako da mi skida cijelo vrijeme, a ja da nemoram ostavljati racunalo upaljeno...Osmijeh::molim vas pomoc!!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: UTorrent skidanje preko ap-a
zerocool12 kaže...

Ovako, imam pitanje zato jer ne zelim ostavljati racunalo upaljeno cijelu noc da mi skida igrice, filmove itd, pa cu vam postaviti jedno pitanje, moze li se u ap ugraditi neki dodatni hard disk (jer je memorija premala) i na njega sloziti utorrent tako da mi skida cijelo vrijeme, a ja da nemoram ostavljati racunalo upaljeno...Osmijeh::molim vas pomoc!!!

ako sam dobro razumio, onda ne
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
odjavljen

Postoje routeri s torrent podrškom, ali su rijetki. Ako ti ili netko od rodbine/prijatelja ima neki stari PC od Pentiuma 1 pa nadalje, preporučivo P3 ili Celeron (čisto da možeš staviti Win 2k) s mATX pločom, za sitne pare ga možeš urediti, srediti neko kućište, može čak u ladicu od stola. Troši jako malo, ne grije skoro ništa (čak mu možeš malo spustiti takt), grafička ti ne treba, samo LAN i preko VNC-a stavljaš torrente ili preko uTorrent web interface-a. Jedino možeš staviti vent pa puše preko diska ukoliko se disk jako grije. Ukoliko se radi o baš sporoj makini, možeš neki linux staviti.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imaš u utorrentu opciju da kad sve skine da ti izgasi komp (options- autoshutdown) pa ti bar neće cjelu noć radit al da ti uopće neradi komp to nepostoji

Man Utd forever AMD Athlon64 X2 5000+, 2GB DDR2 800mHz RAM, Radeon HD3850 512mb
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 11:59 (Spank Master).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-postoji, modeli s USBom za HDD. To već spada u NASove. Od routera se flashiranjem može svašta napraviti ili kupiti ali cijena+HDD...-jeftinije/jednostavnije je složiti stari komp i/ili koristiti auto-shutdown u uTorrentu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice