USB problem

poruka: 14
|
čitano: 3.810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
USB problem
Imam  usb memory stick ( kingston data traveler od 4 gb)... Kada ga uštekam u komp usb normalno svjetli, ali na kompu piše "USB uređaj nije prepoznat"... Probao sam ga vec staviti na nekoliko kompova ali svugdje isto... U cemu je problem? Zašto ga ne prepoznaje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: USB problem
Spyware kaže...
Imam  usb memory stick ( kingston data traveler od 4 gb)... Kada ga uštekam u komp usb normalno svjetli, ali na kompu piše "USB uređaj nije prepoznat"... Probao sam ga vec staviti na nekoliko kompova ali svugdje isto... U cemu je problem? Zašto ga ne prepoznaje?

Ocigledno da na sistemima ne postoji driver za tvoj uredzaj.Pokusaj reklamirat ili nek ti dadnu Drivere za USB stick.Ili ako ti bas toliko stalo do tog USB onda u googlu ukucaj naziv USB puni naziv i trazi drivere za njega:)

To jedino ili pokusaj u System information naci tvoj port i vidjet ces da li ti prepoznaje ili ne:)

Uglavnom mislim da je do drivera ni do ceg drugog.Ili mozda taj USB stick trazi drugu vrstu USB porta.Samo sumnjam da se radi o tom ipak danas je standard 2.0 port.

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
16 godina
USB problem

Pa taj usb sam koristio jedno vrijeme normalno... a sada je počelo zezat, kad ga uštekam, pojavi se na kompu da usb uređaj nije prepoznat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Spyware kaže...

Pa taj usb sam koristio jedno vrijeme normalno... a sada je počelo zezat, kad ga uštekam, pojavi se na kompu da usb uređaj nije prepoznat

Da nema poganluka na njemu??Virusa??da ti to ne blokira??hmm jedina solucija je da ga nekako prepozna pa da ga formatiras ili da reklamiras ako imas garanciju iliii naravno kupis novi:) hehe a i nisu skupi ja sam sebi kupio Apaccerov 4 gige oko hm 20 KM ili ti ga hmm nezz kolko kuna.

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
16 godina
neaktivan
USB problem

Formatiraj USB s ovim programom, i ako ti poslje toga nebude radio kako treba u razlicitim usb portovima, formatiraj u drugi file system, a ako ni tad ne bude radio, usb je u kvaru...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nabavi bootabilni linux cd/dvd i pokreni linuxe (ako ih imaš na kompu još bolje)... linuxi će ti ga sigurno prepoznat ako se radi o virusu kojeg možeš vrlo lako detektirat, otvorit i text editoru i smijat mu se u facu jer ti ne može ništa... ugl, izbriši autorun.inf datoteku ako je imaš i dalje ćeš moć u windowsima... ;)

Tko pod drugim jamu kopa pod prvim je već iskopo.
16 godina
neaktivan
Laptop kaže...

nabavi bootabilni linux cd/dvd i pokreni linuxe (ako ih imaš na kompu još bolje)... linuxi će ti ga sigurno prepoznat ako se radi o virusu kojeg možeš vrlo lako detektirat, otvorit i text editoru i smijat mu se u facu jer ti ne može ništa... ugl, izbriši autorun.inf datoteku ako je imaš i dalje ćeš moć u windowsima... ;)

Nije virus, jer bi komp prepoznao USB i da je virus na njemu, a i format je 100 puta lakse rjesenje (moguce rjesenje) od tvog

16 godina
neaktivan
USB problem

trebam pomoć.

spojim bilo sta na preko USB-a(hard ili stick) i pocnem prebacivati podatke ili ucitam nesto s eksternog harda i nakon oko minutu zamrzne mi se slika i naravno nista ne radi.

inace stavio sam nove windowse ponovo i opet isti problem.

inace imam windowse xp+sp3

pomagajte molim vas.

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB problem

imam problem s usb memory stickom, transcend jf t3  1gb. Odjednom ne mogu uci u mape u njemu i koristiti ih, nazivi mapa su cudni i nemogu ih preimenovati. Ukupni kapacitet je niti 2 mb Do sada je radio bez problema. Napomena:zaboravio sam ga izvaditi iz kompa prilikom prelaska sa xp na 7, mozda je tu nastao problem. Probao sam na vise racunala, sa xp i 7 

usb usb
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 10:11 (bug_fan).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Taj prelaz sumnjam da ima ikakav razlog za to, mislim da se ovdje ipak radi o gamadima, jer obicno virusi imaju tu mogucnost mijenjanja i samorepliciranja, probaj scanirat Malwerbaytesom, potom formatiraj USB, trebalo bi biti rijeseno.Po ovome sto ja vidim vjerovatno je doslo do virusnog napada, ne znam nisam siguran.

http://creazy.listen2myradio.com
16 godina
neaktivan

nema gamadi cist je

16 godina
neaktivan
USB problem

kojim programom se mogu spasiti podaci, citao sam da je to moguce

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bug_fan kaže...

kojim programom se mogu spasiti podaci, citao sam da je to moguce

Za vraćanje podataka pogledaj ovdje.

Razer_Copperhead
15 godina
neaktivan

Skini si bootabilni Hiren s boot CD,na njemu ti se nalazi,SUPER program-get data back(mislim da je tako)!

Get data back,čupa sve izbrisano sa hardova(NTFS opcija)ili sa Usb stickova(FAT32 opcija),pa čak iako je

disk više puta formatiran!

Get data back ima i za skinuti,kao zaseban program,ali mi se nije pokazao baš,kao onaj sa Hirenesa CD-a!

Odluči se za stariju verziju programa,puno bolje "čupa"

Kada već pišem,onda apeliram na sve one koji formatiraju diskove sa raznim bržim programima poput,

partition magic.....itd,da kada se njima formatira disk,Get data back uspješno vrača podatke,za negdje

oko 95% sadržaja,dok formatiranje Windowsima,"zajebe"vračanje za oko 60%-time pouzdano znam,da je najkvalitetnije

formatiranje UPRAVO SA SAMIM WINDOWSIMA!

Ikominator
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice