Usb ne prepoznaje TV karticu

poruka: 6
|
čitano: 2.786
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Uglavnom windowsi 7 mi ne zele prepoznati tv karticu koja je ispravna radi....

Probao sam na svakom usb portu ali banana.

Na tim usb portovima mi uredno rade miš, tipkovnica, mushkin 32gb stick, mobitel ,printer itd..

Ali Tv karticu ne zeli prepoznati neznam iz kojeg razloga

Ima li tko kakav savjet.

TV kartica je 100% ispravna isprobao sam je na drugom racunalu. Uglavnom radi se u avermedia twinstar usb

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Usb ne prepoznaje TV karticu

Kaj, windowsi uopće ne kuže da je nekaj uštekano ili javlja neku grešku. Probaj uštekat karticu preko nekakvog produžnog usb kabla ili huba, što već imaš pri ruci. Driveri su gore ? Općenito, nekakva generalna procedura je da prvo instaliraš drivere, a onda tek uštekavaš uređaj.

BF3: Bombovich
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo kopirat cu ovdje što me kolega sa foruma pitoa pa da se ne ponavljam..

"Stvar je u tome što je tv kartica bila instalirana prije cca mjesec dana. zatim sam obrisao drivere i software i to sa revo uninstalerom i sve sa registria.

I sada što god napravim nema koristi.

Međutim u par navrata se pojavilo dolje desno device ali to na 2-3 sec i onda opet nestalo.."

"velim zna se pojavit isto na 1-3 sec i nestane.. kada se i pojavi u device manageru onda je x pokraj kartice i kada stignem stisnut na nju nestane..

ko da je negdje nekako disejblana a nije :(.

Očajan sam jučer sam jbte potrošio više od par sati na to..

Zadnja solucija je da reintsaliram windowse"

Edit: bacio si mi dobru ideju a to je da probam preko nekog usb kontrolera pa vidim da li i dalje postoji problem..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 13:37 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ajde pokreni Windows Media Centar, pa isprobaj live TV.

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 15:36 (mario.L_hr).

0 0 hvala 0
17 godina

Ne radi nikako..

Pff jedan tren kada sam danas unistaliravao drivere pokazalo mi se this device is malfunction i nestalo opet na par sekundi se to samo pojavilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Usb ne prepoznaje TV karticu
mario.L_hr kaže...

Ajde pokreni Windows Media Centar, pa isprobaj live TV.

Ovo.

Imao sam nedavno sličnu svinjariju. Usb tuner (not only TV) je uredno radio mjesec dana i odjednom prestao. Driveri su bili ok, ali software ga nije vidio. Ne budi lijen, isprobao sam ga na drugom kompu, laptopu, sve šljaka. Imao sam sa strane i još dvije interne kartice  (jedna PCI i jedna PCI_E) i ni jedna nije radila. Osim u Windows media centru. Izgleda da je neki update syebao stvari, windowsi su "uhapsili" karticu i niti jedan program osim media centra nije imao pristup karticama. Nažalost, deinstalacija istog nije pomogla, nego tek reinstal cijelog sustava.

BF3: Bombovich
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice