Zanima me dali je netko imao ove slušalice,dali znate kakve su,kvaliteta zvuka,i to
Zanima me dali je netko imao ove slušalice,dali znate kakve su,kvaliteta zvuka,i to
ja se također zanimam za ove slušalice pa sam malo pregledao po netu ocijene, specifikacije.. po svemu sudeći izgleda da su veoma udobne, odlične tehnologije i noise cancelling mikrofona i da dobiješ i više nego dovoljno ze svoje novce.
Bilo bi lijepo kada bi netko tko ima izložio svoje iskustvo s njima ovdje i možda preporučio netke druge dobre slušalice :)
Također se zanimam za ove sluske! :)
Mene također zanimaju, ali očito nitko ništa nezna ovdje... da li ih je netko od vas već kupio?
ja sam,ali neda mi se pisati rewiev jer nisam probao neke druge slusalice tako da nemogu usporediti
Napiši osobni dojam, jel ti što smeta, mikrofon, kakav je nakon dužeg nošenja.
Mikrofon je odličan ,poprilicno je cist ,mislim nema šumova i tih gluposti
Kvaliteta izrade:neizgledaju mi nešto prečvrsto,kao da su gumene,spužvice koje sjedaju na uši su malo tvrđe ali sam se navikao,nisu preteške,taman su,dosta stisnu glavu tako da se necuju zvukovi iz pozadine,Kno cistiji i jvaliteta zvuka dosta dobra,puo jasniji zvuk od sp meduza,Negdje su u rangu platronicsa 367 mozda cak malo bolje.
nezz sto da napisem ako vas zanima nesto pitajte
Danas sam ih kupio... šteta kaj je netko bio lijen pa nije prije ništa napisao... Al eto, uspoređujući ih sa Creative Fatal1ty Gaming headsetom kojeg sam imao dosad, ove su bolje u nekoliko stvari:
+ cijena je niža
+ bass je jači
+ glasnije su nego one
+ čvršće su
+ ljepši je dizajn
+ mikrofon je kvalitetniji i ima noise cancelling
Ali ima i downside ak se mene pita:
- teže su (malo me glava boli, nisam priviknut)
- zvuk nije čist i precizan kao kod Fatal1tyja nego je više kao prigušen, al mislim da je to zbog toga kaj im je bass tak jako izražen
Ukupni dojmovi:
Ako se mene pita, definitivno su isplative, samo kaj se treba malo priviknuti na njihovo nošenje. Earpads se mogu mijenjati, to je još jedan plus, konektori su pozlaćeni ofc kao i kod više manje svih ostalih slušalica tog ranga. U igrama su stvarno odlične, za stranu muziku tipa Rock, Metal, Techno, Trance... kaj ja slušam su isto odlične, ali zvuk nije kristalno čist kao kod Fatal1tyja... No to meni nije toliko bitno jer volim da je glasno i da bass nabija pa mi je u redu.
Kupljene su u Vemilu za 309 kn što je po meni jako pristupačno za ovakav headset.
Danas sam ih kupio... šteta kaj je netko bio lijen pa nije prije ništa napisao... Al eto, uspoređujući ih sa Creative Fatal1ty Gaming headsetom kojeg sam imao dosad, ove su bolje u nekoliko stvari:
+ cijena je niža
+ bass je jači
+ glasnije su nego one
+ čvršće su
+ ljepši je dizajn
+ mikrofon je kvalitetniji i ima noise cancelling
Ali ima i downside ak se mene pita:
- teže su (malo me glava boli, nisam priviknut)
- zvuk nije čist i precizan kao kod Fatal1tyja nego je više kao prigušen, al mislim da je to zbog toga kaj im je bass tak jako izražen
Ukupni dojmovi:
Ako se mene pita, definitivno su isplative, samo kaj se treba malo priviknuti na njihovo nošenje. Earpads se mogu mijenjati, to je još jedan plus, konektori su pozlaćeni ofc kao i kod više manje svih ostalih slušalica tog ranga. U igrama su stvarno odlične, za stranu muziku tipa Rock, Metal, Techno, Trance... kaj ja slušam su isto odlične, ali zvuk nije kristalno čist kao kod Fatal1tyja... No to meni nije toliko bitno jer volim da je glasno i da bass nabija pa mi je u redu.
Kupljene su u Vemilu za 309 kn što je po meni jako pristupačno za ovakav headset.
Smanji bass gain u postavkama zvučne.
Smanji bass gain u postavkama zvučne.
Hmm, ne mogu naći tu opciju na win 7. Baš i nemam puno opcija za zvuk....
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.