Trust Wide Screen Design Tablet TB-7300

poruka: 1
|
čitano: 1.834
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Trust Wide Screen Design Tablet TB-7300

Prije nesto vise od mjesec dana su mi roditelji kupili gore navedeni tablet. Kako nije radio, nija na sredini primao kontakt, a samo sitno na lijevoj strani te dobro na desnoj, odlucio sam ga kao neispravog vratiti u trgovinu u kojoj je i kupljen - HG Spot. Uglavnom, rekli su mi da ce nakon 30-45 dana to biti rijeseno - ili ce ga popraviti (ne znam kako se to da uopce popraviti) ili cu dobiti novi. Ali u svakom slucaju ja bih trebao biti zadovoljan.

Ali evo danas je stari isao do trgovine da vidi kada ce doci novi laptop, kada ono cmar - mora se nadplatiti 300 kn na postojecu cijenu jer je tablet u medjuvremenu poskupio sa 899 kn (koliko su moji starci to platili) na 1199 kn. E sad mene prca, jel to moguce da se oni igraju sa nama kupcima, ja se ne sjecam da kad sam kupio graficku, platio je 1500 kn, taman prije isteka garancije riknula, pa je otisao mijenjat za novu, a oni su mi platili u gotovini tu razliku u cijeni onoliko za koliko je njoj pala cijena u godini dana. Jel se moze ulozit sudska tuzba na to?

I dalje, da vas pitam, jel mi ikako isplati nadoplatiti tih 300 kn za taj tablet, jel toliko vrijedi? Jel netko ima iskustva sa tabletima i sto misli o tome?
I koja bi bila prednost Wacom tableta u odnosu na ovaj, ako bih odustao dati tolike pare.

I jos jedno pitanje, gdje se kod nas uopce mogu kupiti tableti, gdje ima najveci izbor i gdje bi se mogli kupiti Wacom tableti?

Hvala unaprijed

i'm going back to 505...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice