Trebam li podlogu za Razer Abyssus ili ...

poruka: 8
|
čitano: 1.858
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Planiram kupit mis, oko 200-300 kuna i zanima me treba li mi

podlog za ova dva opticka misa: Steelseries Kinzu i Razer Abyssus  ?

oh i da koji mi se vise isplati kupit

Inace koristim stol kao podlogu :P

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Trebam li podlogu za Razer Abyssus ili ...
markomarko kaže...

Planiram kupit mis, oko 200-300 kuna i zanima me treba li mi

podlog za ova dva opticka misa: Steelseries Kinzu i Razer Abyssus  ?

oh i da koji mi se vise isplati kupit

Inace koristim stol kao podlogu :P

Vise se isplati uze podlogu nego mis.

Sa malo kvalitetnijom podlogom i misem od 50kn si bolji nego sa misem od 500kn i bez podloge.

Ja ti preporucam razer goliathus i g500 ili firelglidera.

LoL acc THCJoshi
15 godina

Ja ti imam abyssus-a u kombinaciji sa rezer golithus control, podloga je odlična i miš lijepo klizi. Da sam na tvom mjestu uzeo bih fireglidera/G400/G500/CM Storma.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...

Ja ti imam abyssus-a u kombinaciji sa rezer golithus control, podloga je odlična i miš lijepo klizi. Da sam na tvom mjestu uzeo bih fireglidera/G400/G500/CM Storma.

Fala na replyu ali opet nisam dobia odgovor. Znaci ja ne mogu koristit jedan od ovih miseva na drvenom stolu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 2:39 (markomarko).
14 godina
neaktivan

Naravno da možeš..ali nije to to.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
markomarko kaže...
Gunner11 kaže...

Fala na replyu ali opet nisam dobia odgovor. Znaci ja ne mogu koristit jedan od ovih miseva na drvenom stolu?

Mozes ali steta misa , steta ga grebati uz stol ..... uzmi definitivno neku podlogu za njega nije ti svejedno vjeruj mi ..... trebas imati nekakav grip/sensitivity/stabilnost/glatkocu .... Bilo kakva speed podloga ce biti izvrsna za njega(steelseries qck+,razer goliathus speed)

CITIRAM ''Jonja''

Sa malo kvalitetnijom podlogom i misem od 50kn si bolji nego sa misem od 500kn i bez podloge.

g400 mi se cini kao best buy...

dragi moj jonja jel ti vidis sto ti pises kazes Da je bolje uzesti podlogu nego mis , onda iza toga uletis s najvecom gluposti , Uzmi mis od 50 kn i podlogu , i preporucas mu mis od 200-350kn i podlogu od 130 kn ..... apsurdno , i stvarno mislis da je neki mis od 50 kn bolji od npr mx518,abyssusa,deathaddera, ??? ok ako ti tako mislis {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 3:10 (HP4520s).
15 godina
neaktivan
HP4520s kaže...
markomarko kaže...
Gunner11 kaže...

Mozes ali steta misa , steta ga grebati uz stol ..... uzmi definitivno neku podlogu za njega nije ti svejedno vjeruj mi ..... trebas imati nekakav grip/sensitivity/stabilnost/glatkocu .... Bilo kakva speed podloga ce biti izvrsna za njega(steelseries qck+,razer goliathus speed)

CITIRAM ''Jonja''

g400 mi se cini kao best buy...

dragi moj jonja jel ti vidis sto ti pises kazes Da je bolje uzesti podlogu nego mis , onda iza toga uletis s najvecom gluposti , Uzmi mis od 50 kn i podlogu , i preporucas mu mis od 200-350kn i podlogu od 130 kn ..... apsurdno , i stvarno mislis da je neki mis od 50 kn bolji od npr mx518,abyssusa,deathaddera, ??? ok ako ti tako mislis {#}

Te miseve koje si preporucio oni si svi oko 200 kuna? ne vidim ih u linksa :P

14 godina
neaktivan
markomarko kaže...

Te miseve koje si preporucio oni si svi oko 200 kuna? ne vidim ih u linksa :P

gle ako ti misevi ne dodu 50 kn onda te je on krivo naveo,ja sam samo bubnuo cijenu za jednog misa i pisao sam jos ostale miseve jel me kuzis jel mx 518 dode izmedu 200-350kn kako gdje i nisam sad htio za sve miseve cijene stavljati jel je to apsurdno , ako imas jos kakvih pitanja samo postavi ;))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice