Trebam miš za laptop ( ne za igru )

poruka: 7
|
čitano: 4.687
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdravv svima

Kao što naslov kaže, trebam miš za laptop, ne treba mi gamerski miš..niti da je nesto skup.

Za to cu dati 150 kuna max.

Sada hoce li on biti bezican ( moze li se naci u tom cijenovnom rangu ) to vi vidite, stvarno ne znam.

A vec ako bude bezican..barem neki da ne trosi baterije k'o lud.

Vjerujem da cete vi naci pravi izbor za mene.

Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Wow. Onda odi i kupi mis koji ti najvise odgovara ruci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedina preporuka, nemoj slusat prodavace ak ti kazu da je prakticnije koristit mali mis s laptopom (ako imas malo prostora itd)

Imam jedan takav manji al mi je lakse koristit normalni veci mis pa on jedva stao u radni prostor, nego taj mali.

Al kak ti odgovara, probaj pa vidi, sam kazem da se ne povodis za tim.

www.dice3d.com - Online portfolio
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 4:14 (horizon).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala puno prijatelju na odgovoru..

neki su mi preporučili ovaj miš..

http://www.logitech.com/en-sg/mice-pointers/mice/devices/6064

e sada me zanima..to što si rekao..

inače sam navikao na veci miš..hocu li imati velikih problema..zbog veličine..ili je to stvar samo navike

i da još za ovaj logitech..jel taj miš mali ili veliki..ja kada gledam slike..izgleda mi neke srednje veličine..

šta vi kažete ??

0 0 hvala 0
16 godina

Imam ja jednog frenda i ima manji miš i to mu je super zato kaj ga može vozit po laptopu dole jer je veći lap.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Trebam miš za laptop ( ne za igru )
T-Imp kaže...

e sada me zanima..to što si rekao..

inače sam navikao na veci miš..hocu li imati velikih problema..zbog veličine..ili je to stvar samo navike

i da još za ovaj logitech..jel taj miš mali ili veliki..ja kada gledam slike..izgleda mi neke srednje veličine..

9 cm je dugacak mis (izmjerio usb konektor sa slike i pravi pa preko omjera sa slike izracuno dimenzije), sta bi se reklo da je manji (moj mx518 ima 13cm).

A sad dal ces imat problema, neznam, ja imam, jednostavno sam se naviko i puno sam neprecizniji s manjim misevima. A prostor mi nikad nije bio problem iako sam radio i iz krila i u krevetu, stolici...

perkoxcar kaže...

Imam ja jednog frenda i ima manji miš i to mu je super zato kaj ga može vozit po laptopu dole jer je veći lap.

Zato sam i reko da je jednostavno stvar sta ti pase, da nebi mislili da mislim da svima pase veci mis i bok.

Ako pase pase, samo prodavaci kad trazis mis za laptop obicno izvade manji, a to nije kriterij po kojem bi odabro misa.

www.dice3d.com - Online portfolio
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 17:20 (horizon).
15 godina
neaktivan

Hvaala svima

Uzeo Logitecha M215 .. za svoje potrebe prezadovoljan..i nasao ga u svome gradu :)

Još jednom hvala :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice