Dobio sam na poklon od Prestigio onaj neki njihov gamerski laser mouse kaj može mijenjat DPI do 5400, premda sam dosad koristio samo optičke zanima me trebam li za taj miš kupit neku podlogu, ili ga mogu normalno šišat po smeđem, drvenom (glatkom) stolu kao i sve miševe dosad? Ako bih već kupovao podlogu, ima li laser probleme s nekim bojama (čitao sam online da ga crna zeza, a na kutiji od miša da treba izbjegavati šarene podloge)? Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja koristim Logitech G3 laserski miš i podlogu (neki jeftikaner) crne boje. Ti možeš miš koristiti i na stolu, ali puno je ugodnije korištenje na podlozi.
Ako si gamer, podloga je pod obavezno. Ona je tu da miš lakše klizi.
istina najbolje je da probaš
POzz,nedavno sam kupio noci laserski mis logitech 500(tako nesto),odjedanput mi se u igrama,radnoj povorsini poceo naglo trzati sterlica prema gore,? koji je problem!?!!?
molim da mi netko pomogne!!!
POzz,nedavno sam kupio noci laserski mis logitech 500(tako nesto),odjedanput mi se u igrama,radnoj povorsini poceo naglo trzati sterlica prema gore,? koji je problem!?!!?
molim da mi netko pomogne!!!
Možda ti se nakupilo prašine na stakalcu ispod.
a nezz, kako da to vidim?,kako da to otvorim kad je to sve spojeno!??!?,, u tome i je problem!
podloga obavezno.
a nezz, kako da to vidim?,kako da to otvorim kad je to sve spojeno!??!?,, u tome i je problem!
Kad se meni to dogodi, dovoljno je snažnu puhnit (samo pazi da ne pljucneš), pa ako je baš hladno, pričekati par sec da se odmagli.
Ja cu ga raskopati cijelog pa sta bude,bude...
Logitech mx 500 stariji model imam sad sam vidio
Imam problem sa mx500 logitech laserski mis, sterlica po rad. povorsini,mp igrama stalno trza prema gore,kaj da radim?
zna tko?,uz to imam bezicni mis!!
evo ucinio sam to ali nista ne vrijedi kad jako sporo pomicem mis onda mi se to dogada,a imam bezicnog... -.-